Hiske is haar dag chagrijnig begonnen

Hiske is haar dag chagrijnig begonnen

Hiske is naar de caravan gelopen om pannenkoeken te pakken en daar maakte Adriaan een opmerking over. Geïrriteerd loopt Hiske terug richting haar haar huisje en ze vertelt Christel over het voorval. Drie pannenkoeken mee, dan ga je zeker weer naar Christel toe? doelt Hiske op de opmerking van hem. Dat vindt hij dan grappig. Daar houd ik niet van benadrukt ze. Hiske vertelt verder dat ze echt met haar verkeerde been uit bed is gestapt. Ik heb echt een hekel aan mezelf nu legt ze uit. Wat later komt Hiske Merel tegen. Ik slaap zo slecht zegt ze tegen haar mede bewoner. Merel vraagt of er niet wat aan te doen is, maar Hiske denkt dat het vanzelf wel weer over gaat. Ik moet gewoon niet zo zeiken eindigt ze. Zal Hiske vandaag nog opvrolijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *