Adriaan is teleurgesteld, zijn mede bewoners verbazen hem elke keer weer

Adriaan is teleurgesteld, zijn mede bewoners verbazen hem elke keer weer

Adriaan heeft pannenkoeken gebakken. Erik en Jens komen op de geur af en blij eten ze ervan. Als Adriaan wat later terugkomt in de caravan, valt zijn oog op de stapel pannenkoeken. Hoe kan hier nou suiker op zitten vraagt hij geïrriteerd. Mensen pakken niet eens een bordje. Ze gooien suiker op de pannenkoek en dan pakken ze hem eraf voegt hij eraan toe. Erik geeft toe dat hij dat net heeft gedaan. Ben je boos? vraagt hij. Ja, ik ben teleurgesteld antwoordt Adriaan. Van jou had ik het niet verwacht. Mensen doen me hier echt elke keer verbazen benadrukt hij. Half 6 sta ik op om te gaan koken voor de groep gaat hij verder. Dan zijn ze te beroerd om een bordje te pakken. Dat is het gewoon benadrukt hij. Jens moet lachen om de uitval van Adriaan en uiteindelijk lijkt Adriaan er ook om te kunnen lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *