Jessie belegt een vergadering voor de naderende après-ski markt in Utopia 2

Jessie belegt een vergadering voor de naderende après-ski markt in Utopia 2

Over een aantal weken organiseren de bewoners een après-ski markt in Utopia 2 en daar moeten nog een aantal dingen voor worden geregeld. Jessie roept daarom een aantal mede bewoners bij elkaar om gas te geven. Hiske stelt voor om dit weekend een klein feestje te organiseren ter promotie van de markt en ze wil graag met de bewoners gaan langlaufen op het terrein. Al snel gaat de vergadering verder over de benodigdheden voor de markt. Zo willen de bewoners onder andere een professioneel jodelaar uitnodigen en de groep wil ook een skilift, nep sneeuw, skipakken en skibrillen voor de markt. Ik denk dat het echt heel erg belangrijk is dat we dat allemaal volgende week helemaal rond hebben benadrukt Jessie. Anders wordt het weer een last minute verhaal en dit zijn allemaal dingen die niet last minute kunnen voegt hij eraan toe. Daarna vraagt hij wat er al geregeld is voor carnaval. Merel laat weten dat Brenda een blaaskapel heeft uitgenodigd en een carnavalswagen. Hiske zegt dat Brenda gisteren weg is geweest en dat het werk daarom even is blijven liggen. Zijn we honderd procent afhankelijk van Brenda? vraagt Jessie. Hiske antwoordt dat ze het werk voor carnaval vandaag weer op gaan pakken maar Jessie lijkt te twijfelen. Ik zie het allemaal alweer gebeuren… zegt hij. De groep reageert dat ze er vandaag echt werk van gaan maken en dat het goed zal komen. Oké, dan heb ik daar alle vertrouwen in eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *