Jessie en Christel mogen op bezoek komen bij het programma Koffietijd

Jessie en Christel mogen op bezoek komen bij het programma Koffietijd

Gerrit en Hiske zitten achter de laptop wanneer hun oog op een e-mail valt. Hé, is dit van Koffietijd? vraagt Gerrit. “Beste inwoners” leest hij daarna voor. “We hebben gehoord dat Utopia aanstaande maandag 250 dagen bestaat en daarom willen we graag Jessie en Christel uitnodigen bij ons in de studio.” Hiske is verrast. Te gek zegt ze. We moeten ze erbij halen voegt ze er enthousiast aan toe. Niet veel later loopt Christel binnen waarna Hiske op haar afkomt. Wat zou jij heel leuk vinden vraagt ze geheimzinnig. En wat drink jij graag ’s ochtends? Christel begint te lachen. Koffie zegt ze. Hiske knikt en vraagt in welk programma deze drank wordt gedronken. Koffietijd? vraagt ze door. Ja roept Hiske enthousiast. Daar ga je heen, samen met Jessie! Christel begint weer te lachen. Wat leuk en spannend gaat ze verder. Wat later lopen de bewoners richting Jessie waar ook Jens, Adriaan en Brandon zich bij de groep voegen. Lees deze mail maar even voor zegt Gerrit. Jessie begint te lezen en er verschijnt al snel een grote glimlach op zijn gezicht. Wat tof zegt hij blij. Maandag gaan de twee naar Koffietijd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:33

    Dat wordt dus maandag geen koffietijd kijken alleen al om het feit dat Jessie ook daar te zien zal zijn Jammer waarom hij nou weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *