Hiske, Mike en Timothy vinden de huidige structuur een grote blamage

Hiske, Mike en Timothy vinden de huidige structuur een grote blamage

Hiske loopt over het terrein wanneer Mike en Timothy aan komen lopen. Mike vertelt dat hij zich afvraagt waar het heen gaat in Utopia 2. Het is soms nogal scheef voegt hij eraan toe. Ik moet alles op pre-order bestellen maar de trainingspakken van Jessie komen wel gewoon binnen. Timothy gaat verder dat Jessie alles uit handen geeft maar dat hij zich afvraagt waar hij zelf dan de hele dag mee bezig is. Hiske laat op haar beurt weten dat Jessie met name let op anderen en hen waar nodig helpt. Ook is hij veel bezig met de financiën vertelt ze. Timothy zegt dat hij het fijn vond dat Jessie laatst een ontspanning dag heeft gehouden, waardoor ze even geen last van hem hadden bij het bouwen. De hele structuur is één grote blamage vervolgt Hiske. We houden ons niet aan het afwasrooster en de taken worden niet uitgevoerd. Het is los zand eindigt ze het gesprek. Ben jij het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *