Christel spreekt Lotus aan, ze heeft het gevoel dat er een groepje ontstaat

Christel spreekt Lotus aan, ze heeft het gevoel dat er een groepje ontstaat

Lotus en Franny zitten in hun huisje wanneer Christel binnen komt lopen. Ik heb het gevoel dat er hier een beetje een groepje ontstaat begint ze bezorgd. Er gebeurt ’s ochtends zo veel. De boodschappen komen binnen, het hout wordt geleverd voegt ze eraan toe. Lotus is het niet met haar eens en zegt dat ze dat gevoel totaal niet heeft. Daarvoor gebeurt er ook heel veel, Katie wordt gevoerd en de geitjes. Christel knikt maar zegt dat ze hoopt dat ze straks met z’n allen in de silo kunnen zitten in plaats van in de huisjes. Ik weet niet of je hebt doorgehad wat er allemaal is gebeurt Christel antwoordt Lotus geïrriteerd. Ik vind het allemaal wel mooi geweest en als ik ervoor kies om niet met Jessie te chillen, is dat mijn eigen keuze. Wat later zegt Christel dat het heel belangrijk is om rond 1 uur met z’n allen in de silo samen te komen. Ik heb dan een dug-out antwoordt Lotus. Christel stelt dan tien voor 1 voor. Maar ik moet mezelf ook nog klaarmaken zegt Lotus. Ik kan niet binnen tien minuten klaar zijn eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *