Jens snapt niets van de vriendschap tussen Timothy en Mike

Jens snapt niets van de vriendschap tussen Timothy en Mike

Jens en Gerrit lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Jens over Mike en Timothy begint. Sinds wanneer zijn dat zulke goede maten geworden vraagt hij. Gerrit lacht en vertelt dat ze het licht hebben gezien. Ze bewegen zich altijd voort in een groep van vier voegt hij eraan toe. Jens vertelt op zijn beurt dat hij het maar vreemd vindt aangezien het eerst nog aartsvijanden waren. Gerrit knikt en legt uit dat ze onder de plak zitten. Als er maar iets is met Franny of Lotus, gaan ze direct met z’n vieren het huisje in. Zijn het nu beste vrienden vraagt Jens even later. Gerrit haalt zijn schouders op en denkt dat het wel meevalt. Ze zijn wel samen aan het klussen nu, hoewel ik Tim ervoor nog nooit met gereedschap in zijn handen heb zien staan. Jens vraagt zich af wat er zal gebeuren als de good guy en bad guy gaan versmelten. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *