Hiske is emotioneel en huilt uit bij Christel

Hiske is emotioneel en huilt uit bij Christel

Hiske lijkt vandaag niet lekker in haar vel te zitten. Ze heeft aangegeven dat ze slecht heeft geslapen en de eerdere opmerking van Adriaan werkte ook niet positief. Hiske komt een paar uur later huilend naar Christel toe. Ze geeft haar een knuffel en vraagt of ze iets voor Hiske kan doen. Het gaat zo wel weer over zegt ze. Ik vind het ook niet leuk voor jou, want jij hebt echt een leuke dag. Ik wil niet jouw leuke dag verpesten benadrukt ze. Dat is volgens Christel niet het geval. En stelt voor om een soepje voor haar mede bewoner in te schenken. Dat vindt Hiske een goed idee. Zal Hiske zich uiteindelijk weer beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *