Jessie wil zijn eigen schilderij gaan veilen voor een paar honderd euro

Jessie wil zijn eigen schilderij gaan veilen voor een paar honderd euro

Jens en Jessie zitten achter de laptop wanneer Jessie over zijn schilderij begint. Mijn kunstwerk gaat geveild worden zegt hij. Maar wel voor een paar honderd euro, anders doe ik ‘m niet weg benadrukt hij. Jens lacht en dan valt zijn oog op een nieuwe e-mail. Klik die bovenste is aan zegt hij. Jessie klikt op het bericht en begint te lezen. “Hoi Jessie. Ik hoorde dat je graag wil gaan schilderen. Daarom dacht ik misschien wil je voor mij een schilderij maken van het mooie Westerwolde.” Jessie begint te lachen. Leuk zegt hij. Zal Jessie de opdracht aannemen en hoe gaat het uiteindelijke resultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *