Shelley praat met Gerrit over de Utopia winkel

Shelley praat met Gerrit over de Utopia winkel

Shelley en Gerrit komen elkaar tegen en Gerrit besluit een kus op het hoofd van haar te geven. Wat is er aan de hand? vraagt hij vervolgens. Shelley legt uit dat het haar dwarszit dat ze een enorme rekening voor de lingerie heeft gekregen. Boeiend, het wordt wel geregeld antwoordt Gerrit. Shelley denkt er op haar beurt anders over. Het wordt niet geregeld zegt ze. Dit gaat echt mijn kop kosten. Ik vind het gewoon heel erg benadrukt ze. Gerrit adviseert om er niet te lang in te blijven hangen. Soms maak je een keer een fout gaat Shelley verder. Daarna gaat het gesprek verder over de mogelijke winkel. Volgens Shelley wil Lotus haar creaties niet in de winkel verkopen omdat ze het niet eens is met de naam Fan Store. Dat vind ik ook gewoon heel triest vervolgt Shelley. Gerrit zucht. Dat groepje moet je niet eens mee omgaan zegt hij. Die liggen tot half twaalf in hun bed. Dat zegt toch al genoeg? Shelley voelt zich niet serieus genomen. Het is iets wat iedereen kan helpen legt ze uit. Als ik het zeg, dan neemt niemand mijn serieus. Als iemand anders het zegt, neemt iemand het wel serieus. Zal Shelley de groep nog aanspreken over haar gevoelens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *