Shelley spreekt Franny aan over het groepje wat ze vormt

Shelley spreekt Franny aan over het groepje wat ze vormt

Franny loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley aan komt lopen. Hoe gaat het? vraagt Shelley. Franny zegt dat ze eerst even in een dipje zat en zich moe voelde maar het nu beter gaat. Misschien komt het door de drukte om je heen antwoordt Shelley. Jullie zitten vaak met z’n vieren in het huisje voegt ze eraan toe. Franny knikt maar vertelt dat ze niet de hele dag door in het huisje zitten. Ik wil me meer bezighouden met de dieren en Lotus helpen bij de verzorging voegt ze eraan toe. Wat later zit het tweetal in het huisje en begint Shelley over het feit dat Mike, Timothy, Lotus en Franny vaak bij elkaar in de ruimte zitten. Weet je hoe dat kan overkomen bij de rest? Franny knikt maar vertelt dat het te maken heeft met het feit dat Lotus en Jessie elkaar niet goed liggen. Maar jullie zijn toch geen Lotus? gaat Shelley verder. Iedereen vindt dat jullie echt een groepje vormen. Franny knikt weer en legt uit dat ze ook geen zin heeft om bij Jessie te zitten. Maar hij heeft jou niks misdaan, toch? vraagt Shelley door. Ik zou dit niet laten gebeuren benadrukt ze. En vertelt dat het niet vreemd is dat er groepjes ontstaan maar het nu net lijkt alsof het de vier bewoners zijn tegen de rest. Nog wat later komen Mike en Lotus binnen en mengen zich in het gesprek. Ik sta de hele dag te werken voor heel Utopia zegt Mike. Sodemieter op met dat gezeik. Lotus is het met hem eens en vertelt dat de meeste mensen in de silo niets uitvoeren. Ik vind niet dat ik mezelf afscheid van de groep benadrukt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *