Jessie wil vandaag van Jens een echte man maken

Jessie wil vandaag van Jens een echte man maken

Jessie heeft een aantal voorbereidingen getroffen en daarna vertrekt hij naar de silo om Jens te halen. Gaan we een echte man worden vraagt Jens. Jessie laat weten dat Jens ongefilterd water uit de vijver moet drinken. Als je niet wil hoef je het echt niet te doen hoor zegt Adriaan tegen Jens. Daar denkt Jessie echter heel anders over. Naast het drinken van ongefilterd water, heeft hij bedacht dat Jens ook buiten moet douchen. Heb je er zin in Jens? vraagt Jessie en hij loopt naar de caravan om een douche zak te zoeken. Uiteindelijk vindt hij er een en hangt deze gevuld aan de boot. Als alles gereed is, haalt Jessie Jens. Jens lijkt er echter weinig zin in te hebben. Kunnen we dit niet morgen doen probeert hij. Uiteindelijk besluit hij toch om zich om te kleden voor de ijskoude douche. Als snel komen Jessie en Gerrit polshoogte nemen. Je hebt wel mannelijke benen merkt Jessie op. Daar kan het niet aan liggen. Ben je er klaar voor? Jens vraagt of hij wel mag gillen als hij onder de koude douche staat. De drie bewoners beginnen te lachen. Gerrit en Jessie houden de deur voor Jens open. Daar komt hij aan, onze man in wording roept Jessie over het Utopia 2 terrein. Zal Jens vandaag een echte man worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *