Timothy maakt zich zorgen om de danslessen die mogelijk gaan stoppen

Timothy maakt zich zorgen om de danslessen die mogelijk gaan stoppen

Hiske, Merel en Gerrit lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Timothy en Franny hen aanspreken. Wat zouden jullie ervan vinden als Jessie onze droom afpakt en we geen danslessen meer mogen nemen? vraagt Timothy. Aangezien het te veel geld kost voegt hij eraan toe. Hiske zucht en laat weten dat Jessie het ziet vanuit een zakelijk oogpunt. Wellicht moeten we er even met z’n allen over zitten, zodat jullie kunnen uitleggen waarom de lessen belangrijk zijn voor jullie. Timothy knikt en zegt dat het dansen een mooie invulling kan vormen voor evenementen. Daarbij maakt het ons gelukkig benadrukt hij. Hiske begrijpt hem en vindt dat het niet moet stoppen als er een emotionele waarde aan zit. Als het jullie passie en droom is, wil ik dat niet in de weg zitten.

Wat later staat Timothy in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Weet je wat het is Tim zegt Jessie. Ik begrijp als geen ander dat het je droom is maar ik begrijp ook dat we dik in de min staan. Timothy knikt maar vertelt dat de danslessen voor een invulling op evenementen kan zorgen. Jessie vertelt op zijn beurt dat in dat geval iedereen lessen kan gaan nemen. Lotus kan dan zangles nemen omdat ze op een evenement zingt. En Brandon kan personal training nemen omdat hij dit als dienst wil neerzetten. Timothy knikt en zegt dat het volgens hem moet kunnen als dat hun droom is. Jessie is het niet met hem eens en zegt dat ze in de min staan en hieruit moeten komen. Begrijp je niet dat de danslessen dan tijdelijk moeten stoppen? Timothy schudt zijn hoofd. Oké, ik ga het in ieder geval niet voor je betalen antwoordt Jessie. Timothy knikt en zegt dat hij het in dat geval zelf wel betaalt. Maar wel gewoon vanuit de bv benadrukt hij. Jessie vindt dat Timothy zijn eigen belang boven dat van de groep stelt. Natuurlijk gunt iedereen je deze droom maar niet op het moment dat we schulden hebben. Timothy is het er niet mee eens. Ik haal het gewoon uit de bv en anders zorg ik ervoor dat jij van de financiën af wordt gezet. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *