Is Lotus vergeten demo’s aan te leveren aan de studio die met haar wil samenwerken?

Is Lotus vergeten demo’s aan te leveren aan de studio die met haar wil samenwerken?

Gerrit, Jens en Jessie zitten achter de laptop wanneer hun oog op een mailtje valt. “Beste Lotus” leest Jessie voor. “Ik ben laatst langs geweest waarbij ik heb aangegeven dat het ons erg leuk lijkt om met je samen te werken. Helaas heb ik tot op heden nog niets van je vernomen. Heb jij in de tussentijd nieuwe Nederlandstalige liedjes geschreven? Stuur ons alsjeblieft een demo zodat wij deze kunnen checken. Laat deze kans niet lopen.” Jessie denkt dat Lotus vast wel wat nummers heeft geschreven. Jens knikt en print de e-mail uit. Ik ga hem wel brengen zegt hij. Wat later klopt Jens bij het huisje van Lotus aan. For you, from the studio zegt hij. Maybe good to reply. Lotus lacht en besluit het bericht snel te lezen. Ook Mike en Franny kijken met haar mee. Ik heb toch niks zegt Lotus. Mike stelt voor om haar te helpen als ze daar behoefte aan heeft. Ik ga terug mailen dat ik overmorgen de demo’s lever gaat Lotus verder. Ze besluit direct aan de nummers te beginnen. Ik vind het wel lastig om Nederlandstalig te schrijven geeft ze toe. Ik ben boos op mezelf dat ik me zo van mijn doel heb laten afleiden. Zal Lotus de nummers op tijd klaar hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *