Brenda heeft een mail ontvangen met een bijzonder verzoek

Brenda heeft een mail ontvangen met een bijzonder verzoek

Brandon is in de silo wanneer Brenda aan komt lopen. Brenda houdt een uitgeprinte e-mail in haar hand en vraagt hem deze voor te lezen. “Hoi Brenda”, begint Brandon. “Ik ben fan van je schilderijen en Jessie en Mike zijn mijn favoriete bewoners. Zou je een gedetailleerd schilderij van hen kunnen maken voor 100 euro?” Brandon begint vervolgens te lachen. Leuk voegt hij eraan toe. Brenda knikt maar vraagt zich af of hoe ze dit moet gaan doen. Misschien is het een idee als ik ze morgen gewoon naast elkaar neerzet en dan ga beginnen. Het is wellicht goed voor de verbroedering. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *