Lotus is in tranen, ze baalt van zichzelf

Lotus is in tranen, ze baalt van zichzelf

De studio een mail gestuurd naar Lotus over dat ze nog geen demo’s van haar hebben ontvangen voor nieuwe liedjes. Lotus is erg van deze brief geschrokken en kan zichzelf op dit moment wel voor haar hoofd slaan. Huilend legt ze Mike uit dat ze zich de afgelopen tijd te veel heeft laten meeslepen door negatieve bijzaken van andere mensen. Hierdoor is ze nog niet toegekomen aan het behalen van haar eigen doelen, zoals een demo maken. Al snel beseft ze zich dat ze anderen hier niet de schuld van kan geven. Het is mijn eigen schuld, ik had me niet af moeten laten leiden benadrukt ze droevig tegen Mike. Mike probeert haar een beetje op te peppen en hoopt dat ze niet te teleurgesteld is in zichzelf. Hij geeft haar een knuffel als troost en hoopt dat Lotus snel aan de slag kan met het behalen van haar eigen doelen. Gaat alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 10:49

    Zal het muntje eindelijk vallen bij Lotus? Kan ze de schuld bij zichzelf zoeken. Gaat het misschien toch nog een “leuke” meid sworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *