Mike en Lotus bouwen tot in de late uurtjes aan hun boomhut

Mike en Lotus bouwen tot in de late uurtjes aan hun boomhut

De bewoners proberen iedere avond een beetje bijtijds naar bed te gaan, zo ook afgelopen avond maar zodra het stil lijkt te worden op het terrein trekt Mike zijn werkbroek weer eens aan. Samen met Lotus wil hij een eigen plekje maar als deze er moet komen moet er wel gewerkt worden. Samen hebben ze gefantaseerd over een boomhut maar of dit het begin is van deze fantasie is niet duidelijk. Toch lijkt Mike er geen gras over te laten groeien, hij heeft het plekje voor hem en Lotus liever gisteren dan vandaag staan en dus werkt hij tot in de late uurtjes door.

Tot laat zijn de twee aan het werk tot Timothy verschijnt. Hij wil namelijk iets van zich af praten. En geeft bij Mike aan dat Jessie geen geld wil betalen aan de dansleraar die weleens langskomt voor hem en Franny. Timothy is het hier niet mee eens. Wanneer de nieuwe dag weer begonnen is, gaan de roddels verder. Gisteren waren Timothy en Mike nog aan het roddelen over Jessie en zijn keuzes qua geld. Nu is Jessie aan het roddelen over Mike samen met Adriaan. Hij vindt namelijk dat Mike ook geen hout mocht bestellen voor zijn boomhut. Gaan de bewoners op deze nieuwe dag nog met elkaar praten over de geldzaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 12:20

    Zou Mike nou ook in de buitenwereld ook dingen bestellen zonder dat hij geld er voor heeft echt zo engerd samen met die Timothy zo jammer dat hij er niet uit gegooid is door mag volgende keer en dan ook die lotus mee wordt het weer gezellig en leuk om naar te kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *