De bewoners doen mee aan een quiz

De bewoners doen mee aan een quiz

Het is vijf uur en de bewoners zijn helemaal klaar voor de quiz. Vanmiddag hebben ze drie telefoons gehad, om via de Gameroom app mee te spelen. De quiz gaat vandaag over Utopia 2, dus de bewoners zouden alle vragen makkelijk moeten kunnen beantwoorden. Ho, we beginnen!, roept Gerrit enthousiast. De drie groepjes hebben zich verspreid over de silo en de caravan. Ik vind dit echt spannend, zegt Lotus. Niet veel later tellen de bewoners luidkeels af. Na een kort introfilmpje start de quiz. De bewoners krijgen onder andere vragen over de binnenkomst van Jessie, de teddybeer van Jens en de geitjes. Bij elke goede vraag wordt er door de bewoners gejuicht. Opeens verschijnt er een vraag waarom Jessie foto’s van Mike maakte, vlak voor diens vertrek. Jessie deed dit om later een stambeeld van de bewoner te kunnen maken, maar Gerrit drukt op het antwoord ‘om een t-shirt mee te bedrukken’. Jessie, die erbij staat, riep het goede antwoord nog. Helaas tevergeefs. De quiz eindigt abrupt voor dit groepje en iedereen zit er verslagen bij. Gerrit, what the f*ck?, roept Jessie in shock. De andere twee groepjes lijken wel alle juiste antwoorden te hebben gegeven. Het is stil aan de overkant!,  roept Franny vrolijk. Uiteindelijk verzamelen de bewoners weer in de silo. Ik vond het superleuk,  zegt Christel. Ik vond het jammer dat er maar 12 vragen waren. De groep lijkt in ieder geval heel veel plezier te hebben gehad

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *