Erik stelt Merel de directe vraag

Erik stelt Merel de directe vraag

Vanmiddag maakte Jessie de opmerking dat Merel mooie lippen heeft, waarop de vrouwelijke bewoonster naar hem glimlachte. Erik sloeg toen direct een arm om Jessie aan. Jij bent verliefd, zei hij tegen de mannelijke bewoner. Vlak voor etenstijd hangen Erik en Merel wat op de bank. Ben je een beetje verliefd of niet?, vraagt de mannelijke bewoner aan Merel. De vrouwelijke bewoonster moet lachen. Nee, weet je wat verliefd is?, vraagt ze. Erik vertelt dat je dan vlinders voelt. Dan kan je niet meer eten, gaat Merel verder. Nou, volgens mij heb je mij de hele dag zien eten? Merel en Erik moeten lachen. Denk jij dat Merel gevoelens heeft voor Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *