Lotus, Franny en Shelley knappen hun huisje op

Gister na het avondeten zijn Shelley, Franny en Lotus niet van plan om stil te gaan zitten. Ze vertrekken naar hun huisje. Alle spullen worden naar buiten gebracht en de slaapplek wordt schoongemaakt. Als alle spullen buiten op het terrein staan, halen de dames hun verfspullen tevoorschijn. Lotus giet de paarse verf in bakje en de vrouwelijke bewoners beginnen enthousiast met het verven van de muren. I like this colour, zegt Lotus blij. Binnen een mum van tijd is de hele binnenkant van het huisje voorzien van een paarse kleur. Trots geven de dames elkaar een high five. Zouden ze vanavond weer in het huisje gaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *