Timothu praat met Franny over de situatie die zich voorgevallen heeft

Timothu praat met Franny over de situatie die zich voorgevallen heeft

Franny is in haar huisje als Timothy binnen komt lopen. Timothy vertelt Franny dat hij graag met haar wil praten over ‘de situatie’. Hij legt uit dat hij begrijpt dat Franny niet met hem in de Mongoolse tent wil slapen, maar dat hij haar in deze situatie wel was gevolgd. Ik zie niet echt het probleem ervan in, antwoordt Franny. Nee, daarom slapen we gewoon apart, reageert Timothy. Ik ben aan het schakelen in mijn hoofd. Mensen zeggen dat wij los van elkaar zijn en dat we ons eigen ding moeten doen. Dat gaan we doen en dan slapen we ook nog eens apart. We worden gewoon langzaam uit elkaar getrokken. Even later komt Lotus het huisje binnenlopen en Timothy loopt daarom meteen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *