Is de Utopiaanse verloving van de baan?

Is de Utopiaanse verloving van de baan?

Franny ligt huilend in haar bed. Lotus heeft vanmiddag gevraagd of zij en Timothy in de Mongoolse tent willen gaan slapen. Timothy besloot met tegenzin om te verhuizen en hij reageerde daarbij geïrriteerd richting Franny. Als de vrouwelijke bewoonster op haar bed zit, besluit ze haar ring af te doen. Ze houdt deze vast en kijkt er snikkend naar. Even later komt Shelley het huisje binnengelopen. Vind je het erg dat Tim in de Mongoolse tent gaat slapen?, vraagt Shelley. Volgens mij vindt hij het erger dan ik, antwoordt Franny. Hij praat niet meer tegen mij, dus ik was al aan het twijfelen om de ring af te doen. Franny vertelt dat Timothy ook tegen haar heeft gezegd dat ze niet meer naast hem hoeft te slapen. Shelley adviseert haar om hier niet op in te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *