Christel heeft een idee voor een nieuwe kalender

Christel heeft een idee voor een nieuwe kalender

Christel heeft alle vrouwelijke bewoners bij elkaar geroepen om te praten over de nieuwe vrouwenkalender. Het idee is om helemaal natuurlijk te gaan begint ze het gesprek. Zonder make-up voegt ze eraan toe. Shelley knikt. Dat is prima.  Mylène heeft echter twijfels en legt uit dat ze het minder mooi vindt. Ik draag make-up om mezelf te uiten en ik vind het niet mooi zonder benadrukt ze. Christel antwoordt dat ze het zelf ook niet fijn vindt maar wel een statement wil maken. En jij Merel? Merel knikt, ja, hoor. Ik doe dat wel. Christel weet niet wat ze hoort. Echt? Dat had ik niet verwacht. Waarom maak je geen kalender met koppels stelt Merel later voor. Ik zou dan een man vrouw variant doen vervolgt ze. Christel denkt na. Ja, dat is ook wel leuk. Dan hebben we een vrouwenkalender, een mannenkalender en een combinatie. Gaan de nieuwe kalenders een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *