Vanavond is de finale van Utopia 2!

Vanavond is de finale van Utopia 2!

Utopia is definitief gestopt, de streams staan op zwart en iedereen moet afkicken van het realityprogramma. Op zich niet zo gek omdat het programma zes jaar op de buis en internet is geweest. Vanavond om 18:00 uur is de finale, deze wordt uitgezonden op SBS6. En daarna houdt het op. Welk programma de opvolger van Utopia gaat worden is tot nu toe onbekend. Het zou dus kunnen zijn dat dit het einde tijdperk van vergelijkbare reality programma’s is… Of weet sbs ons te verrassen?! Enfin vanavond is dus de finale en om alvast in de stemming te komen hieronder nog wat beelden. Uiteraard komen we hier nog terug op de finale van Utopia 2!

En kijk hier de laatste beelden van de live streams nog eens terug

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *