Het centraal van 26 december in Utopia

Het centraal van 26 december in Utopia

Tijd om weer het een en het ander te bespreken. Lees hier kort wat er besproken is in het centraal van 26 december.

17:25 – Start Centraal
Het Centraal van vrijdag 26 december is begonnen. Hoofdzaak is het eindejaarsfeest. Conclusie: het budget voor vuurwerk is met één stem meerderheid 100 euro geworden

17:26 – Vuurwerk
Joey komt met goed, of misschien wel slecht nieuws: er mag vuurwerk besteld en afgestoken worden! Vanessa vindt het maar weggegooid geld, terwijl Charlotte het een top idee vindt. Ook Laura B vindt dat ze “knallend het jaar uit” moeten. De meningen in de groep verschillen. Je steekt letterlijk geld aan en je krijgt een enorme zooi. We moeten ook de regels in acht nemen, geen gekke dingen doen. We zijn hier ook een voorbeeld voor kinderen, zegt Nicoline erg wijs.

17:39 – Eten en drinken met oud en nieuw
Uiteraard is het belangrijk om wat te knabbelen hebben met oud en nieuw. Dit keer komt niet Vanessa, maar Nicole met een leuk idee: tapas! Met allerlei verschillende hapjes zal iedereen tevreden zijn. Vanessa voegt er nog aan toe dat dit een soort van lopend buffet zal zijn. Iedereen mag zelf een hapje verzinnen en aan Vanes doorgeven, dit zal zij dan bestellen.

Qua drinken wordt het wat moeilijker. Na het incident van vorige week had iedereen besloten om geen sterke drank meer te drinken, maar Joey denkt daar anders over: We hebben nog een fles whiskey achter liggen!

Bij oud en nieuw hoort natuurlijk champagne. Voor de non-liefhebbers wordt er ook nog wijn en bier besteld. Wat ik hartstikke lekker vind is wodka, dus daar wil ik ook wel een slokje van, voegt Charlotte er nog aan toe.

17:45 – Muziek en ander geregel
Oud en nieuw wordt een emotioneel feestje volgens Joey. Met een paar drankjes op zullen er natuurlijk een aantal traantjes rollen, aangezien de dag erna een aantal mensen de loods zullen verlaten!

Joey gaat de lichten regelen en Laura de muziek. Patrick komt met nog een leuk idee: wensballonnen! Deze zullen ze aansteken en tegelijk loslaten.

LauraB wil ook graag spelletjes spelen zodat het geen dooie boel wordt. Lasergamen, pictionairy, pittencompetitie…, er worden allerlei spelletjes opgenoemd.

Een gezellig kampvuurtje mag ook niet ontbreken. Ze zullen geen geld uitgeven daarvoor, maar zelf hout smokkelen.

17:54 – Kleding en kerstbonus
De inwoners gaan waarschijnlijk de kleding van Shoeby aandoen met het nieuwjaarsfeest. Charlotte was alleen niet zo blij met haar kleding en vraagt of ze met de gekregen kerstbonus een winkeltje kan bellen zodat zij een aantal kledingstukken kunnen leveren. De inwoners zijn het hier niet mee eens en dat vindt Lot prima.

17:57 – Winterwonderland
Een groot evenement op komst. De inwoners willen alles perfect hebben. Iedereen kent zijn taak en er worden nog een aantal last-minute dingetjes geregeld, zoals terrasheaters! Ze denken overal aan… zelfs aan strooizout voor de gladheid op het terrein.

17:58 – Kippen en koeien
Giorgio is verantwoordelijk voor de kippen en koeien. Ze zijn aan het twijfelen om de koeien weg te doen, terwijl er meer kippen in aankomst zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ronald at 10:30

    Ze kunnen van alles verzinnen maar een ding is zeker, de regie onder leiding van Huub ( ballengooier ) maken het programma, er komt geen intelligent mens meer binnen dat kan niet want dat wordt zaai, niks geen eigen samenleving net als sommige Utopianen ontkennen is de heleboel opgezet, zij zijn het die zich laten manipuleren door de regie en mee werken aan het creëren van chaos.
    Het is niets anders dan de gouden kooi in het groot, beter kan deze man en zijn mensen waarschijnlijk niet verzinnen over belangenverstrengeling maar te zwijgen! De mensen die hun ogen goed gebruiken wisten dit al en Rienk bevestigd dit in nu.nl. degene die wel presteerde, Nicoliene, Isabella, Aike, worden verruild voor mensen die moeiten hebben in de samenleving, hoe ziek ben je als je deze mensen bij elkaar zet? Jammer het had zo mooi kunnen zijn!
    Dus zonden om hier nog langer geld aan te besteden, op naar 0.0 of Te wel Over en uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *