Videoclip: Ik laat de pil wel staan – Ruud & Billy

Videoclip: Ik laat de pil wel staan – Ruud & Billy

De single van Ruud en Billy met de naam “Ik laat de pil wel staan” is inmiddels een paar dagen te verkrijgen. Zo is deze te downloaden via Itunes of deze download site. Maar sinds kort is de video clip ook uit en te vinden op YouTube. Uiteraard kun je de videoclip van deze single ingezongen door Ruud en Billy hieronder bekijken. Zo hoef je ook niet meer te zoeken! Ook kun je op deze manier het gehele liedje luisteren, is dat niet handig?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Denise at 02:22

    Annke wat maakt het uit dat hun het zo proberen?is toch ook werk…je zeg,laten ze maar gaan werken,moet erwel werk zijn
    .kwa kleding heefy niey iedereen leggende gelden he..had liever hun nog in utopia gehad,als wat er nu zit aangespuis!!Op een enkeling na dan..

  2. anneke at 12:02

    Wat een stom liedje slaat nergens op en weer loopt hij in die stomme broek en dat haar laat een model knippen en misschien krijg je dan werk en hoef je niet te leven als bekende Nederlander ga werk zoeken in wat je voor Utopia deed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *