Volgens Vanessa is er niets in scene gezet

Volgens Vanessa is er niets in scene gezet

Rienk liet eerder weten dat de regie soms wel eens een handje hielp, Utopia zou gemanipuleerd worden. Echter doet Vanessa ook een boekje open over het leven in Utopia. Zij ontkracht hetgeen wat Rienk eerder heeft gezegd. Er zou namelijk niets in scene worden gezet binnen Utopia.

“De verhaallijnen zijn echt en de mensen zijn echt, aldus Vanessa: “De regie vervangt alleen de accu (van de microfoon) als die leeg is. Niks van wat ik in Utopia heb gedaan is geregisseerd. Er deden ook geruchten de ronde dat we in het begin, toen we nog niks hadden, eten kregen toegestopt. Allemaal onzin.”

Ook spreekt ze over de camera’s die vrij zichtbaar zijn, echter merk je dat na loop van tijd niet meer… Ook spreekt Vanessa over de douche “scene” met bewoner Ivan.
“Je kunt je namelijk niet continu bewust zijn van de camera’s, dan word je gek. Na een week vielen ze me eigenlijk al niet meer op. Pas toen ik een keer flink op mijn plaat ging, dacht ik ‘Oh, die val staat er ongetwijfeld mooi op. Ik vergat dat ik er werd gefilmd toen ik met Ivan onder de douche stond. De volgende morgen is het even slikken als je beseft dat je kinderen en ouders dat hebben gezien. Van de andere kant: het maakt mij niet zoveel uit. Seks hoort toch gewoon bij het leven?”

Bron: ED.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 22:28

  Ik geloof in die geval John de Mol wel en dus ook Vanessa.
  Rienk sprak uit frustratie. En andere inwoners hoorde je inderdaad niet deze beschuldiging uiten, enkel dus Rienk. En die neem ik niet met een korrel zout, maar met een heel pak zout!

  Wel wordt er goed overwogen welke inwoner er wordt ingezet.
  Ik denk ook dat ze bewust ooit “doorgedraaide” personen als inwoner
  plaatsen, waarvan ze weten dat het binnen de poorten gaat botsen.

  Dat wil de kijker ook wel zien (denk ik) – zelf ben ik meer voor een echt
  Utopia met vrede en leuke samenwerkingen. Maar af en toe heibel trekt natuurlijk ook een publiek en daar moet JdM en Talpa het ook van hebben.

 2. den steuker at 19:05

  Vind dat ze nu is waar ze thuis hoort ,bij haar kinderen. Geloof niet echt dat ze zich niet bewust was van de camera.Als ze een statement maakte keek ze wel opvallend veel in de camera.Het is wel duidelijk dat wiens brood men eet diens woord men spreekt duidelijk van toepassing is.

 3. lena at 12:41

  Wel raar dat rienk de enige is die dat zegt. Er hebben tig mensen in gezeten die vertrokken zijn. Je hoeft het niet eens te sturen. Verschillende soorten mensen in een huis krijgen sowieso wel bonje.

 4. Rejan at 11:33

  J.Mol weet niet wie hij allemaal moet inzetten, om te bewijzen dat alles “echt” is. Hij gaat door de mand vallen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Denkt hij nu ECHT dat mensen vanes gaan geloven. Echt, ik geloof Rienk voor de volle 100% en dat onder die douche is ook allemaal fake. Je kunt nl alles faken en DAAR zijn ze bij talpa en in utopia heel goed in!!!! Om te liegen zal ze ook wel voor betaald worden!!!! Veel mensen gaan afvallen door dit toneelstuk en DAT is natuurlijk niet de bedoeling van JdM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *