Een kijkje in NewTopia!

Een kijkje in NewTopia!

Eerder schreven we al over NewTopia, de Duitse variant van Utopia. Ook bij onze Oosterburen is het realityprogramma van start gegaan. En is dan ook spetterend begonnen met ruim 3 miljoen kijkers! NewTopia is elke werkdag via Sat1 te volgen en een aflevering duurt maar liefst 55 minuten. Langer dan de Nederlandse variant dus! Ook daar zijn vijftien personen samen om een nieuwe gemeenschap op te zetten en net zoals bij ons beginnen ze met niets. Een kale loods en een start kapitaal van 5000 euro is het geen waar de pioniers het mee moeten doen. Benieuwd hoe de Duitse Utopia eruit ziet? Onderstaande foto’s geven je een kleine indruk. De officiële site is hier te vinden.

 

Loods NewTopia

Koeienstal NewTopia

Wei NewTopia

Vijver NewTopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *