Vanmiddag de nominatie ronde!

Vanmiddag de nominatie ronde!

Eindelijk is het dan zover, rond de klok van 12:00 uur vanmiddag zal de eerste stem ronde tijdens Utopia 2015 weer plaats vinden! De lijnen zijn inmiddels gesloten en er kan dus NIET meer gestemd worden. Colinda is vanmorgen al druk in de weer met het ophangen van de foto’s aan de nominatie wand. Inmiddels ontwaken steeds meer bewoners om zich klaar te maken voor de spannende aangelegenheid die plaats zal vinden. Uiteraard zullen we door middel van een verslag in een nieuw bericht je volledig op de hoogte houden van de nominaties. Heb je mee gedaan aan de win actie? Dan hebben we je per prive bericht op Facebook of Twitter benaderd en je een coupon toegestuurd om één maand gratis te kunnen kijken. Hier lees je hoe je deze coupon in kunt leveren. Wie van de bewoners zal er genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *