Wat er 19 februari nog meer gebeurde

Wat er 19 februari nog meer gebeurde

Even een samenvatting van gisteren avond, wat gebeurde er nog meer op 19 februari? We hebben alles kort en bondig omschreven zodat je weer volledig op de hoogte bent!

  • Mark en Laura hebben hun eerdere ruzie bijgelegd. De twee kropen gezellig bij elkaar in bed en kletsten wat. Gelukkig zijn ze weer vriendjes! Gehele gesprek terug kijken? Dat kan via onderstaande video.
  • De stemronde komt eraan, dat geeft weer een hoop praat. Zo hebben Ivan en Wilco het er ook over gehad. Wilco laat wel duidelijk weten dat als Patrick er is hij ook weg gaat. Misschien ben ik wel thuis aldus Ivan, dat weet je niet. Dan ben ik toch ook thuis antwoordt Wilco. Ik ga hier echt niet nog eens 2 maanden met een geschuffelde zitten, pleur op! Daar ben ik gewoon eerlijk in, dan pleur ik zo op! Iemand die groep zo naar de beneden trekt heb ik geen zin in. Nicole zit er ook bij en merkt op dat iedereen ineens zijn best gaat doen. Zelfs Bjorn viel dat ook op, is hij toch niet zo dom als hij eruit ziet! (zie video)
  • Bjorn heeft een conflict gehad met Patrick over wederom de laptop! Bjorn moest een mailtje afmaken en dan zou Patrick de laptop krijgen. Blijkbaar duurde dat te lang, en ontstond er een conlflict. En er werd ook nog eens bullshit praat bijgehaald aldus Bjorn. Volgens Laura moet je hem direct op zijn plek zitten. Bjorn antwoordt dat wel gedaan te hebben. Wel vindt hij hem een mongol. Ik vond het wel grappig om een aanvaring met hem te hebben. (zie video)
  • Ivan en Wilco zijn tot laat in de nacht bezig geweest met de bouw van het wellness centre voor Colinda. De rest lag grotendeels al in bed lekker te slapen. (zie video)
  • Op naar een nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 10:42

    Waar ik me zo kwaad om maak waarom er zo gescholden wordt vooral het mongool ik vraag me wel af weten ze wel hoe die mensen zijn ,weet je dat het hele lieve mensen zijn zo als ik al eens een keer schreef ik had er 2 in mijn straat en daar had je geen last van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *