Ruud start sportieve onderneming

Ruud start sportieve onderneming

Oud Utopia bewoner Ruud heeft weer iets van zich laten horen. Hij heeft nieuwe plannen, hij wil een onderneming starten. Zal zijn baan als krantenbezorger niet bevallen zijn? Ruud laat namelijk op Facebook weten dat hij een onderneming wil starten en mensen wil helpen met voeding en sporten. Afvallen, een betere conditie opbouwen, gespierd worden, advies met voeding, Noem het maar op bij Ruud kun je het krijgen! Momenteel zijn er al 100 aanmeldingen en Ruud laat binnenkort van zich horen. Hij gaat namelijk een kvk aanvragen…

Niet alleen Ruud is bezig met zijn toekomstplannen, ook oud bewoner Peter Nuninga laat via Facebook weten plannen te hebben. Hij heeft een nieuwe viskar gekocht en kan deze volgende week ophalen. “Nuninga neemt u mee naar het lekkerste visje uit de zee…” Het gaat dit keer NIET om een grap zo liet Peter ons weten:

“Het is geen hoax! Ik begin echt met een eigen viszaak. Ik ben de 4e generatie van de familie Nuninga en ik ben van jongs af aan al grootgebracht met alles wat maar met vis te maken heeft, alleen wilde ik vroeger nooit echt daadwerkelijk ook deze branche in. Ik was 10 jaar toen ik zoute haring leerde schoonmaken en heb vervolgens jarenlang m’n vader mee mee geholpen in de viskraam. Ook mijn groot- en overgrootvader kwamen uit de vis. Inmiddels ben ik 36 jaar en het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan. Ik heb er jaren goed over nagedacht en voor mij is nu blijkbaar de tijd gekomen om toch m’n vader op te gaan volgen en de naam ‘Nuninga’ weer leven in te gaan blazen in deze branche. Mijn vader stopte in 2000 met de vis. 15 jaar is het stil geweest, maar daar gaat nu verandering in komen. Ik heb een oud-Hollandse haringkar aangeschaft om de komende weken toch wat centjes te kunnen verdienen totdat de grote viskar binnen is die ik heb gekocht en waarmee ik nog meer vissoorten, alsmede gebakken vis, zal gaan verkopen. Daarbij heb ik met de oud-Hollandse haringkar mooi even de tijd om weer een beetje in te komen, de fileer technieken weer onder de knie te krijgen en me voor te bereiden op het uiteindelijke grotere werk. Natuurlijk wil ik oude tijden zoveel mogelijk weer laten herleven in de kraam en zal ik de mensen dagelijks op traditionele wijze, in een kiel, voorzien van het lekkerste visje uit de zee.

Utopia tv show wenst beide heren veel succes toe!

Peter Nuninga nieuwe toekomstplannen
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. den steuker at 15:21

  Waarom toch steeds deze informatie over de oud-bewoners ,heeft toch niets meer te maken met het huidige Utopia.Als ik geïnteresseerd zou zijn in deze personen zou ik hun wel via facebook volgen.

 2. Druif at 11:55

  Wat Ruud betreft kan ik kort zijn.
  Het zal wel een paas stunt worden . Allemaal konijnenen die achter elkaar aanrennen om zo snel mogelijk te ……
  En gehakt uit de Waterkoker??? , nee laat me maar zoals ik ben alleen al de gedachte aan Ruud maakt me misselijk en val je vanzelf al vanaf:€
  En die ander ,mijn zegen heb je hoor met de viskraam , ik haal het wel bij mijn vaste kraam( al is die van hem misschien best goed)

 3. fred at 11:46

  Pffffffff, god help ons weg,,,,,

  Nu dit weer, en na een plaatje, wat niks is geworden, nu sporten. En zonder diploma’s..!!

  De buurman,

  !

  • Willy at 14:46

   Idd zonder diploma sport en voeding ? Moest niet mogen, straks lopen deelnemers met blessures, is nog link ook,als je niet weet waat je mee bezig bent, hoe dom ben je als je bij ruud gaat sporten???? Nog maar niet te spreken over voedings advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *