Als Wilco zijn zin niet krijgt.

Als Wilco zijn zin niet krijgt.

Wilco legt aan Colinda uit wat zijn plannen zijn als hij zijn zin niet krijgt.

Wilco begint praten en zegt, we worden onwijs tegen gehouden door die grrrrr BV, ik zei toen die tijd, we laten alles in die kas zitten en we gaan met dat geld uitbreiden. Colinda viel in met de woorden, joh dadelijk komt alles weer goed. Wilco zegt, ja dat is allemaal dadelijk, daar heb ik niets aan, Colinda verheft haar stem en zegt tegen Wilco, je moet geduld hebben. Wilco zegt, nee, want dan gaan we straks niet meer open met de markt. Colinda zegt op haar beurt daar heb je alleen jezelf maar mee. Nee, zegt Wilco, daar heb ik helemaal niet mee, daar heb ik alleen maar mee dat we kwaliteit kunnen verkopen als we open zijn, nu sta je te klojo’en. Nee, zegt Colinda, dat is meer van stampvoeten, van als ik mijn zin niet krijg, dan ga ik sluiten. Wilco zegt, nee, als ik mijn zin niet krijg, dan doe ik het niet meer. Wij hadden voornemens…. Colinda onderbreekt heb en zegt met harde woorden, dat we allemaal voornemens hebben en de voornemens zijn allemaal een beetje uitgesteld, GEDULD. Nee zegt Wilco, ik zit hier in Utopia en we moeten gewoon door. Het komt erop neer dat Wilco gewoon schijt aan heeft hoe het verloopt. De oven van de Luifel is ook niet meer zo best en er moet gewoon een nieuwe oven komen en dat geld hebben we in kas, zegt Wilco. Ik leeg gewoon al die enveloppen die er naast liggen, nee, zegt Colinda, dat kan niet. Stilliggend geld heb ik niets mee, we moeten door, maar volgens mij begrijp je mij niet, ik ga niets vragen ik doe het gewoon. Hij haalde nog de actie van Rienk naar voren, dat hij het geld in de kachel wilde gooien en ik gebruik het gewoon voor de Luifel. Het gesprek gaat nog even verder, misschien dat ze het zouden huren op servicebasis, maar daar had Wilco al naar geïnformeerd, maar dat was geen optie.

Zou Wilco inderdaad het lef hebben om het vaststaande geld te pakken en daar een investering van te doen voor de Luifel, of zullen de bewoners hem lynchen als hij het gereserveerde geld zou gebruiken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anna at 06:47

  de verkeerde is er uit gestemd Patrick was niet in orde maar deze gek is psychopaat! En er is ook een verkeerde gekozen Tineke is nu al een probleem ik hoop dat het Utopia nog wel wat word….

 2. anneke g at 23:24

  Kan Wilco zomaar alleen beslissen over geld voor een oven voor die tent van hun ze hebben 2 keukens die alle 2 ovens hebben is dat nog niet genoeg nee hij wil zijn eigen oven voor zijn tent dat is toch weg gegooid geld maar hij zal de enveloppe die er legt wel even pakken volgens mij is dat allemaal groot spraak van hem als hij stoer is en zijn grote mond open doet dan doet hij dat maar dat durft hij niet
  Ze kunnen voor dat geld wat hij wil hebben voor de poort en zijn tent eten kopen maar hij gedraagt zich als een baas als hij de baas wil spelen doe dat dan niet daar je leef met 15 personen denk niet aan je eigen
  Zag ook vandaag de vernielingen is de straf afgeschaft

 3. coco at 22:51

  het beste is dat iedereen hem links laten liggen , en dat niemand meer tegen hem praat . dan vertrek hij vanzelf … want nu gaat hij echt te ver

  • anneke g at 23:28

   Ze zijn allemaal bang voor hem en durven niks te zeggen ze katten wel iemand af die zijn best probeert te doen maar hem durven ze niet op aan te spreken
   UTOPIA betekent samen werken en leven maar daar heeft hij vanaf dag 1 geen rekening mee gehouden en zal dat ook niet doen

 4. joyce madarie zweers at 22:42

  dat bedoel ik , schop hem eruit , dit is niet leuk meer zo , men noemt dat utopia opbouwen , de afgrond in ja , hij is gewoon zo bezig , dat hij dwars ligt in de hoop dat hij weg mag , scheelt weer zijn borg , als hij eruit gestemd wordt , hij heeft zijn doel bereikt , dwars liggen in utopia voor zijn tv moment , en dat ze hem niet vergeten en hij behoud zijn borg , tja wat wilt hij nog meer , gewoon binnen houden in utopia een straf voor hem , maar ja dat is geen leuke tv meer . het is dubbel allemaal , weg is leuk voor hem , ook voor ons , maar blijven , niet leuk voor hem , maar ook niet leuk voor ons als kijker . mooiste is eruit schuppen en zijn borg niet terug geven aan hem . geven ze hem maar als reden op , je bent agressief tegen over andermans spullen , in het dagelijkse leven krijg je ook straf als je iets sloopt en er wordt aangiften gedaan . nou bij deze , weg sturen en borg intrekken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *