De groep klaagt over Tineke

De groep klaagt over Tineke

Irritaties en nog eens irritaties! Wilco heeft besloten voortaan weer op de vide te slapen en gaat naar boven. Daar liggen een aantal bewoners en al snel begint het gesprek over Tineke. De groep klaagt erop los over de zieke bewoner. Wat er besproken wordt is niet bepaald positief te noemen…

De bewoners zouden wel een woonkamer van hun slaapkamer maken. Maar dat is volgens Wilco niet de intentie en grapt dat als je het gezellig gaat maken Tineke ook komt. De groep lacht en Mark voegt eraan toe dan komt ze alles af stoffen. Nee zegt Wilco die komt enkel zeiken! Ik heb er nog nooit zo eentje mee gemaakt. Laura dacht dat Wilco en Tineke het wel goed met elkaar konden vonden. Maar in tegendeel, ik ontloop het antwoordt Wilco. Mark gaat er niet goed op en Laura vindt haar negatief over alles en iedereen. Dat vind ik jammer, terwijl iedereen het beste met haar voor heeft. Is ze ziek of is het echt zo? Er wordt veel door elkaar heen gepraat en Laura vraagt aan Wilco of ze niets tegen Tineke zegt over het gezeik. Ik zeg het voortdurend tegen haar antwoordt Wilco en Laura is benieuwd wat ze dan precies terug zegt. Ze gaat gewoon door aldus Wilco, het is echt een klaploper 2! Laura denkt dat ze zo doet omdat ze ziek is, en als dat niet zo is moet iemand met haar gaan praten. Mark grapt dat het de zus van Patrick is, maar deze had wel een huis. Wilco geloofd er niks van, het zat vanmiddag ook op een bankje in de zon. En hoopt dat het snel veranderd. Ik ben dat dit gedrag gaat duren tot haar 63e of zo. Volgens Gaby moet je er mee leren om te gaan en Laura is het daar niet mee eens. Je moet iemand op zijn plek zetten. Wilco benadrukt dat hij hoopt dat Tineke veranderd. Anders dan willen we haar ook over de poort gooien. Volgens Laura moet het even aangekeken worden, als je ziek bent kun je wel eens zo doen… De rest van het geklaag kun je in onderstaand filmpje terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Hans at 22:49

  Utopia, een oord waar men eerder elkander tegenwerkt dan dat ze de samenwerking zoeken. Een groot roddelcircuit, Privé en Story samengevoegd, roddel en achterklap, wat een stel armetierige personen. Loyaliteit en transparantie is daar heel ver te zoeken. En dan die Wilco, wat een pathologische onruststoker is die hufter, op zoek naar een nieuw slachtoffer die hij het leven zuur wil maken, en de groep?, is ziende blind en horende doof!. Er lopen er rond die denken in alles de wijsheid in pacht te hebben met hun pseudo psychologische gezwam. Het zal nooit maar dan ook nooit een homogene groep worden, never! Nooit!

 2. Miek at 00:27

  Je zou maar in Utopia wonen zeg, brrrrrrr wat een akelige groep mensen zeg. Ze doen maar wat! Geen geld zeggen ze dan en vervolgens bouwen en sjouwen ze maar om het “gezellig”te maken terwijl ze nog geen nagel hebben om hun kont te krabben. Ik snap hier helemaal niks meer van. Ik ga ook geen moeite meer doen om het te snappen.

 3. anneke at 22:47

  Wilco wil iedereen die hij niet aardig vindt maar over het hek heen gooien maar ze zijn lopend door de poort gekomen dus kunnen ook lopen weer de poort door
  Heb het idee dat ze spijt hebben van Tineke het leek leuk een schoonmakster maar ze komen van een koude kermis thuis
  Maar waarom gaan ze boven alles bespreken en zeggen niets tegen Tineke
  Die Wilco is gewoon de baas over UTOPIA wat hij zegt gebeurd en om over haar te zeggen klaploper 2 we weten al dat hij Patrick niet mag maar er lopen er meer die niets doen
  Hij wil ook dat je een limlidmaatschap

  • anneke at 23:04

   Was nog niet klaar
   Hij wil dat je een lidmaatschap moet verdienen vanavond zei Laura dat ze er niet bij wil bij de groep ze houden er niet veel over want toen Mark dat besprak boven leek het erop dat hij het niet leuk vondt en later met Wilco zei hij weer wat anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *