Gaat Wilco zijn 24 uur aanvragen?!

Gaat Wilco zijn 24 uur aanvragen?!

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met Wilco zo schreven we gisteren al. En vandaag lijkt daar nog weinig verbetering in te komen want Colinda vertelt aan Tineke in een gesprek dat hij morgen waarschijnlijk zijn 24 uur aan gaat vragen…  Of dat definitief gebeurd is dus nog even afwachten.

Volgens Wilco moet er een hele hoop veranderen in Utopia. Hij is het er met verschillende niet eens, velen blijven maar in hun bed liggen en gebeurd niks. Hij walgt van de groep vertelt hij tegen Tineke en Colinda. Het voedsel kistjes project vindt hij een beetje apart. Kunnen mensen dan helemaal niet van hun spullen afblijven? We zijn hier allemaal bezig met k*t dingetjes en niet bezig met de gemeenschap omhoog helpen. Er worden 300 ideeën voorgebracht die niet afgemaakt worden. We hebben 300 experimenten gedaan die allemaal uitlopen op stront. Het is gewoon een kinderclub. Als dat niet gaat veranderen dan pleur ik gewoon op, daar ben ik heel eerlijk in. Dit is niet mijn Utopia. Tineke is het er helemaal mee eens en ziet het ook. Je hebt hier 2 groepen mensen gaat Wilco verder. De werkers dus de doeners, en de rest die niks doen. Daar moet onderscheid in gemaakt worden, de niks doeners krijgen de overhand. Hoe kunnen we dat oplossen vraagt Tineke zich af. Wilco gaat met mensen praten, maar niet in centraal. Want het gaat puur om televisie maken en niet om een Utopia neer zetten. Ik ga dadelijk met Ivan in gesprek om een soort groep te maken de doeners tegen de niet doeners. Dit is te belachelijk voor woorden, ik erger me er zo aan kapot dat ik maandag eigenlijk naar huis toe wilde. De niet doeners moeten her opgevoed worden. Ik wil een werkgroep oprichten die wel zegt tegen mensen dat je fout bezig bent. Let’s make a story to tell.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 18:26

  Goed zo Wilco, je benoemt het zoals het is. Dat wat ons kijkers, streamers, lezers ook zo stoort! De lamzakken. Inderdaad benut die unieke kans! Feitelijk mag je deelnemen aan een zeer uniek concept. Dit kun je zo enorm mooi maken. Maar niet met veel van de huidige Utopianen. De doegroep, daar gaan wij ook voor. Succes Utopianen, succes (en sterkte) Wilco en succes met het doel: let’s make ( a positive story to tell!).

 2. anneke g at 22:35

  Zo als Wilco zei tegen Patrick gaan we dreigen gaan we dreigen nu wil ik zeggen tegen Wilco gaan we dreigen joh Wilco ga niet dreigen maar gewoon doen ga dan weg ik zal je niet missen en zoals mij zijn er meerdere die je graag zien vertrekken binnen kort gaat iedereen weg omdat er geen geld meer is
  Lees helemaal niet hoe de verdiensten waren gisteren

 3. coco at 20:14

  als ik dit zo lees is het ook wel waar …weirdo Wilco is niet lui en werkt veel … maar mensen laten we wel eerlijk blijven …weirdo Wilco is en blijft een heel eng en gemeen mannetje …ik walg van hem

 4. harry at 19:52

  ook ik sluit me aan bij ,Manon en Yvon. Wilco heeft het vaak gedaan ,maar werkt en doet het echt niet zo verkeerd. vaak is het de waarheid , als hij iets zegt . was met vreemde patrick zo en nu ook. fijn dat een paar mensen dit nog zien. de rest[ de jongere] zijn lui.ze vinden het allemaal wel goed . komen hun bed niet uit .kan je van Wilco niet zeggen ,

 5. Ladybug at 19:46

  Top idee van Wilco.Waarom accepteren dat de ene helft zich uit de naad werkt en de andere helft rokend en luierend de dag door brengt?? Hij wil de bezem er doorheen halen en terecht.

 6. Helmie at 19:26

  En dan niet vergeten die zogenaamde boekhouder Mark!!!!!! Hij doet niet anders dan met de laptop rond te lopen en commentaar te geven op andere!!!Wanneer komt hij nu eens uit de kast???

 7. Yvon at 17:17

  Ben ik het helemaal niet mee eens Mjo en wat een onzin heb jij nog nooit voor een baas gewerkt!!! Eigen baas is de strengste baas!!!.
  Tot nu toe heeft alleen Wilco werk verzet ik kan mij goed voorstellen dat hij de luiheid zat is,zeker van de jonge mensen.
  Het zijn allemaal flutzaken waar ze het over hebben en honderduizend ideeën,maar er komt niets van terecht.
  De enigste die iets zinnigs doet is Wilco.

  • Manon at 18:13

   Helemaal mee eens Yvon! Wat Wilco zegt is helemaal waar maar aangezien Wilco het zegt zijn de reactie van sommige mensen hier negatief denk ik! Ik zie Wilco veel werk verzetten terwijl meer dan de helft nog op zijn/haar nest ligt… Maar wel mee profiteren van het verdiende geld!

  • Mjo at 09:20

   @Yvon, Jammer dat je niet begrijpt of wilt begrijpen wat ik bedoel te zeggen met mijn reactie.

   PS: ik werk al ruim 35 jaar, zonder enige onderbreking, of zonder werk gezeten.
   Dus ik weet onderhand wel hoe het in de maatschappij functioneert.

 8. jolanda at 17:14

  Hij had 3 maanden geleden al moeten gaan.Iedereen tegen elkaar opzetten.hij heeft al eens gezegd we moeten de bv failliet laten gaan,nu is hij bijna failliet en nu is hij de eerste die weg vlucht.Laf ventje.

 9. Mjo at 16:51

  Welkom in de echte wereld beste Wilco. In bedrijven in de “echte” maatschappij gaat het ook zo. Maar blijkbaar nog nooit in loondienst voor een werkgever gewerkt. Je hebt nou eenmaal overal werk- en raspaarden. Of te wel mensen die werken voor hun geld of die de kantjes er van af lopen.

  Maar wat er met Wilco echt aan de hand is, is dat hij beseft dat hij niet iedereen in de loods/Utopia naar ZIJN hand kan zetten, dat ze doen wat HIJ wilt, dat is wat hij wel vanaf het begin heeft geprobeerd, maar nu ziet mislukken, en wilt nu met de staart tussen z’n benen vertrekken. L*SER.

  Beste Wilco, ik had je al niet hoog zitten, maar hierdoor, sorry dat ik het zeg, daal je nog meer in mijn achting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *