Laat Joey maar op zijn bek gaan

Laat Joey maar op zijn bek gaan

Ivan besloot nog voor de 80’s & 90’s party met Colinda en Wilco in gesprek te gaan. Met beide gaat het namelijk niet zo goed. Al snel gaat het wederom over de boodschappen. Eerder spraken we er over dat niemand anders boodschappen mag bestellen dan alleen Joey, daar was Colinda niet blij mee, zie bericht Colinda niet blij met boodschappen beleid. Ze is hierdoor op haar teentjes getrapt en zegt tegen Ivan dat ze een tactiek heeft bedacht om haar taak weer tot zich te nemen.

Colinda zegt tegen Ivan, “Je moet hem op zijn bek laten vallen, als het zover is kunnen we gaan helpen, we zijn twee maanden verder en er is niets veranderd, nee… nu eerst op zijn bek laten gaan, dan pakken we het weer op. Joey heeft altijd een grote mond, maar hij ziet niet in en weet niet dat het best moeilijk is. Hij wil uitdagingen best aanpakken en aangaan, maar daar maakt hij in de meeste gevallen een fiasco van, laat het dan maar zo gaan worden”.

Ivan begrijpt dat Colinda er zo over denkt, hij dacht in het begin ook altijd slecht over de bouwers in Utopia, maar tot Ivan respect kreeg voor de bouwers. Colinda gaat nu ook voor hetzelfde en hoopt op hetzelfde effect. Als Joey op zijn bek zal gaan, dan krijg wellicht Colinda het respect wat ze verdient. Uiteindelijk hoopt ze dan ook dat zij de boodschappen weer kan en mag doen.

Zou Joey echt op zijn bek gaan en respect tonen aan voor Colinda, zou ze dan haar boodschappen taak terug krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 20:04

  Ik heb dat filmpje gezien, bij een bericht hier op de site “voedselplan” genaamd of iets van die strekking. Ik vond het plan van Joey toen super, ze moeten toch iets als ze zover in de min staan. Dat die kippenfilet van Gabriëlle toch besteld was terwijl die Roti niet doorging is toch van de “zotte”. Nee een strak beleid! Helaas voor Colinda, er is al negatief bewijs dat je het niet goed deed, daarom moet nu ook die kippenfilet de diepvries in.

  Go Joey go!! 🙂

 2. coco at 09:17

  helemaal gelijk Anne …Wilco de Weirdo en collie snollie zijn een stel gemene mensen …weg er mee . misschien is het wel leuk als Wilco eerst eruit gaat en dan zien hoe collie snollie haar eigen gaat gedragen als ze alleen is en geen hulp meer van Wiolco heeft

 3. anna at 06:16

  wat een zeur is die Colinda,zelf heeft ze er niets van gebakken ze kocht boodschappen in in de veronderstelling dat ze een hotel moest bevoorraden daar door zijn ze nu aan het bezuinigen ze krijgt met de dag een zuurder gezicht….en als ik eerlijk ben ze kan van alles niets.Weg ermee volgende ronde ook op de bank Wilco die 2 hebben genoeg aangericht!

 4. lena at 02:58

  David waar lees je dat ivan slecht praat over joey. Hij luistert alleen het verhaal aan van die heks meer niet. Ivan is mans genoeg om iemand aan te spreken als hem iets niet bevalt.

 5. anneke g at 23:59

  Wat hebben ze weer veel voor elkaar over en gunnen elkaar heel veel (dus niet)
  Het hoop echt dat wat Nicole heeft verzonnen ook helpt samen met Joey die de boodschappen doet maar heb het idee dat Colinda alles in de war brengt en zegt zie je wel maar ze heeft niet in de gaten dat ze alleen duur in kocht en nu alles op de goedkope manier moet
  Als de anderen het maar volhouden en laten zien dat dit gewoon moet
  Zo als ze daar staat voor de loods het lijkt wel of ze op iemand wacht om opgepikt te worden

 6. Toet at 22:41

  Wat is die colinda toch een ordinaire vrouw vreselijk.Ik hoop dat Tineke die jan jurk van haar afpakt.Wat een kwaaie en oude kop heeft ze.

 7. David Brigham at 21:14

  Ivan had het zogenaamd net afgelopen week goedgemaakt met Joey…. Maar een mesje in de rug is fluks gezet.
  Colinda, die heeft kans genoeg gehad.
  Ach ja, elkaar onderuit halen is het favoriete tijdverdrijf daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *