Mark troost Collie en geeft haar een Peptalk.

Mark troost Collie en geeft haar een Peptalk.

Naar aanleiding van ons vorige bericht wat betreft Paniek om een taart, ziet Colinda het niet meer zo zitten. Ze zit niet meer zo lekker in haar vel, voelt zich aan de kant gezet en denk de verantwoordelijkheid van de boodschappen over te dragen.

Mark zegt, “Weet je, volgens mij nemen ze het niet meer zo aan van je en als ik er naar toe loop dan….” Coinda onderbreekt hem en zegt, “Ik denk maar dat ik de boodschappen aan Tineke ga overdragen, hoef ik me niet meer druk te maken. Iedereen zegt je bent humeurig en uit je doen”. Mark zegt weer op zijn beurt, “Ja, ja, het zou kunnen, maar je bent weer een beetje de moed aan het verliezen, ik zie weer een Collie van afgelopen oktober, je laat je weer teveel afsnauwen vind ik zelf, je moet er lekker keihard tegen ingaan, ja serieus, je moet gewoon de computer opeisen en zeggen –Ik heb de computer nodig, nee, ik hem nu nodig, klap boem-“, hé kom op lafaard, je bent een beetje lafjes, misschien helpt dat”. Mark gaat verder en zegt, “Je zit niet zo lekker in je vel, dat zie ik ook, maar laat je niet de mond snoeren, kom op”. Mark pakte Colinda beet en troost haar en zegt, “Kom op Col, volhouden”. Colinda zegt, “Ja”, waarna Mark vraagt om een kus.

Zou Colinda nu echt serieus de boel oppakken na de Peptalk van Mark en zich niet meer aan de kant te laten zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. coco at 12:43

  als je in de ogen van Wilco kijkt dan zie je dat hij een hele rare blik in zijn ogen heeft gevaarlijk mannetje ….. weg met die gek en collie snollie . heb je niks aan .
  die gespierde spijker van een mark , is volgens mij geen boekhouder …..ze zijn bijna failliet , Gio had het toen beter voor elkaar

 2. anthony at 20:01

  Ik heb het gezegt eerst Patrick en colinda uit elkaar maar ja wat had Patrick nou aan colinda 10x niks volgende stap Patrick er uit is ook sucsesvol uitgevoerd en nu de volgende door wilco eruit en dat is juist ja Colinda
  Vreet mijn werk schoenen op als ik daarvin geen gelijk heb
  En nog steeds wil bijna niemand zien in Utopia dat Wilco achter heel veel negative dingen zit
  Gim bouwen en onder Patrick zijn neus het hout weg kapen daarvis wilco toen over begonnen alleen denkt men nu dat het Ivan zijn idee is omdat Ivan er openlijk over begon
  Dus als Utopia nu in de financieele problemen is dan heeft wilco met zijn spelletjes een groot gedeelte aan bij gedragen
  Hallo mensen word wakker en doe die oog kleppen eindelijk eens af

 3. Druif at 03:06

  Gisteren hoorde ik 1 brood per week per persoon 1 stuk fruityogurt inplaats van kwark maar wel 18 pakjes sigaretten voor degenen die roken . Een dag daarvoor ziet tineke zich al met Wilco in het huwelijkbed tekeer gaan maar het moest eerst gerepareerd worden nu zie ik col mark( in z’n damesonderbroekjes )aflebberen .
  Waar gaat dat heen , ik mis alleen nog tairepjes ,touwen ,lederen hangmatten en handboeien en zweepjes maar dat komt allemaal nog . Je kan veel aan de onderkant van de vide ophangen . Dan heb je weer een hele andere dimensie en kunnen ze weer wat anders toevoegen om geld te verdienen . Zelf gaan ze de hele dag op de markt staan en de gasten binnen

 4. lena at 01:04

  Mark moet sowieso van de boekhouding af worden gehaald. Hij zou het zogenaamd goed gaan doen. Maar ze staan wel al 15000 in de min. Hoe goed ben je dan. Had giorgio ook kunnen blijven. En wat collinda betreft. Daar maak ik niet eens mijn woorden aan vuil. Gadverdamme

 5. coco at 20:25

  ach Duss als die gevaarlijke gek van een Wilco …. Colinda de bons geeft , kan ze ook nog naar die gespierde spijker van een mark gaan en die af lebberen

 6. coco at 18:45

  eigenlijk best wel zielig voor haar kinderen …die zijn mooi klaar met een moeder die van de ene in het andere nest duikt … ze gaat het nog zwaar krijgen als die vage Wilco haar dumpt …

 7. anna at 18:15

  Ja ze voelt wel dat Wilco haar alleen maar heeft gebruikt om Patrick het leven zuur te maken en daar heeft ze flink aan meegewerkt….. dat is nou de boemerang die weer naar degene terug komt die hem gooide ,en vermoedelijk zien de anderen nu ook wel dat het niet helemaal eerlijk was allemaal….En Wilco krijgt ook zijn bekertje nog leeg te drinken!Eerlijkheid duurt het langst.

 8. coco at 17:12

  Ik snap ook niet dat ze bijna failliet zijn … Mark de boekhouder moet toch zorgen dat alles netjes op tijd betaald word … en als er dan te kort in kas is …minderen met de boodschappen en geen geld voor de bewoners , laatst zaten ze mosselen te eten …dat kost ook aardig wat en dan de pakjes sigaretten …echt onvoorstelbaar ….een boekhouder van niks

 9. coco at 17:03

  moet er wel om lachen … nu gaat colinda de zielige vrouw uithangen … ze heeft natuurlijk al in de gaten dat die Smerige flapdrol van een Wilco het niet zo nauw met haar neemt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *