Nicole is pissig

Nicole is pissig

Nicole is pissig, ze is erachter gekomen in een felle discussie over groepsvorming met Wilco dat Mark het cordwood project een zielig project vind en daarom nu is komen helpen.

Nicole uit haar ongenoegen tegenover Ivan. Ze zegt dat ze pissig is en is niet blij hoe er over haar project geluld word. Mark zou mij komen helpen omdat jullie dat met het groepje besproken hebben. Het zou ook een zielig project zijn, dat is er gezegd. Ivan antwoordt dat dat niet gezegd is, alleen dat het cordwood huisje wel wat hulp kan gebruiken. Dat schiet bij mij in het verkeerde keelgat gaat Nicole verder en Ivan vraagt zich af waarom. Nicole zegt dat mensen elkaar kunnen helpen als ze het leuk vinden, niet door middel van groepsvorming. Volgens Ivan is het juist goed dat er zo’n groepje is, maar wat is er dan zo verkeerd? Het is de manier waarop antwoordt Nicole, ik weet hoe er elke keer geluld wordt. Ivan vind dat ook niet kunnen, dingen gaan roepen is niet de bedoeling. Ik ga straks wel even met hun praten. Nicole vindt het gewoon niet eerlijk, en dan staat Colinda erbij. Het is nu dat ze 1 dag staat te schilderen, flikker op man! Ivan vraagt zich af waarom zij moeite heeft met hulp krijgen. Wat eromheen is gebeurd moet je niet bij stil staan. Maak er gebruik van! Daar gaat het juist wel om antwoordt Nicole. Het hele doel van dat groepje werkt averechts. Het is gewoon eigen verantwoordelijkheid, iedereen heeft zijn eigen ding. Wilco is net Chris maar dan iets minder eerlijk. Hij doet ook nooit iets met evenementen of bijvoorbeeld de wc schoonmaken. Nu gaat hij bepalen wie wat gaat doen? Flikker op! Ik kan er niet tegen dat mensen mij helpen die het allemaal niets boeit. Ivan merkt op dat iedereen dwars doet, je krijgt nu hulp en moet je kijken hoe ver je gekomen bent. Nicole denkt dat het haar trots is, maar ik ben het er niet mee eens met de bullshit eromheen. Iedereen moet gewoon zijn eigen shit doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. coco at 14:09

    goed zo Nicole , jij hebt nu door dat Wilco niet goed bezig is …. Ik vind Ivan ook niet erg eerlijk die loopt nu ook als een hondje achter Wilco aan …. eindelijk iemand die zijn mond open trekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *