Utopia nieuwtjes 13 maart

Utopia nieuwtjes 13 maart

Al het Utopia nieuws van 13 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen hebben we op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Zoals eerder beschreven gaat het er momenteel erg productief aan toe!
 • Joey heeft aardappels geschild voor Le Luifel, vanavond komt namelijk Rutt Jacott optreden en er moeten natuurlijk voldoende frietjes zijn.
 • Naomi en Gabriëlle hebben samen gesport in de gym
 • Er is een bestelling binnen gekomen, ook voor vanavond: bekers. Kosten hiervan zijn 73 euro
 • Nog meer goed nieuws! Bjorn heeft een eventuele goedkopere drank leverancier gevonden. Ook de postmix komt vandaag  gerepareerd terug.
 • Naomi en Gio zijn bezig om planken op maat zagen, deze gaan ze gebruiken om het hek af te maken.
 • Waarschijnlijk komt er straks nog een centraal, om de taakverdeling voor vanavond door te spreken. Wat er besproken is kun je hier terug lezen!
 • Bjorn heeft zijn post geschreven, hij heeft aardig wat voor zijn familie wat verstuurd gaat worden.
 • Tineke zegt tegen Chris dat ze nog een nachtje in zijn slaapschuur slapen. Het gaat langzaamaan de betere kant op.
 • De boodschappen zijn besteld, kosten zo’n 300 euro. De beste man laad alleen uit als er cash betaald wordt. Ook zit er veel voor Gio bij, hij heeft eigen boodschappen gedaan. Die gaat hij delen met de niet rokers.
 • Gaby ruimt de loods alvast op en ontvangt een compliment van Ivan. Vanavond moet alles spik en span zijn omdat Ruth Jacott op komt treden.

We vullen dit bericht nog regelmatig aan, kom je later even terug? Volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Naomi en Gio werken

Werken aan het cordwood huis

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • David Brigham at 15:34

   Ik wel 😉 Wilco doet zich wel zogenaamd productief voor, maar er zit altijd een addertje onder het gras. Zo was eindelijk bijna iedereen vandaag in teams lekker bezig, de meesten zelfs buiten! — Utopiaans bijna! — en dan gaat Wilco weer zitten stoken tussen Nicole en Mark. Hij is niet gelukkig als hij niet kan sabboteren en stoken (Terror Jaap stijl)

  • joyce madarie zweers at 22:34

   goed lezen meissie , zin voor zin , los van elke zin , lezen opnemen lezen , thats it .
   david brigham weet wat ik bedoel .

 1. joyce madarie zweers at 12:36

  zoals er al gezegt is door wilco , wil hij de kas leeg halen voor de luifel , hij gebruikt het geld wel voor de luifel , maar niet om een nieuwe start te geven aan de luifel , zoveel komen er niet om te eten 1 dag in de week of met de markt , maar om utopia ten gronden te brengen . dan is het geld op en dan kan hij naar huis toe , krijgt hij ook niet de schuld dat dit zijn bedoeling is , komt hij met een smoes , nee het was voor de luifel , we moeten toch geld verdienen , ja waarmee geld verdienen , 1 dag in de week en de markt , nee hij wilt eg de boeman spelen , alleen maar, omdat hij niet vergeten wil worden , als de schurk van utopia , ze moeten hem blijven heugen , en dat de mensen aan utopia denkt en gelijk aan wilco . met andere woorden zoals hij het ziet , wilco is utopia , net als in de goude kooi terror jaap , denk je aan de goude kooi denk je het eerst aan terror jaap , en dat wilt wilco ook .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *