Wederom een productief dagje in Utopia!

Wederom een productief dagje in Utopia!

Goedemorgen, de bewoners lijken een omslag gemaakt te hebben! We zien veel bewoners druk bezig met allerlei werkzaamheden, wederom een productief dagje dus! Wilco en Colinda zijn bijvoorbeeld bezig met de wellnes, de isolatie gaat erin. Het huisje vordert met de dag en het zal niet lang meer duren voordat het huis in gebruik kan worden genomen. Ook het cordwoodhuis vordert snel. Mark, Nicole en Gaby zijn weer druk bezig en morgen gaat LauraB ook mee helpen. Onderstaande foto geeft een beetje een indruk hoe ver het cordwood huis ervoor staat. Tineke is nog steeds ziek, en klaagt er redelijk op los. Ze heeft last van diarree, en haar matras lag niet goed. Ook snapt ze niet dat mensen eigen geld besteden op bijvoorbeeld een markt. Crisis is crisis! Vandaag zal Ruth Jacott op komen treden in een live in de loods concert. Ze zal aanwezig zijn van 21.00 tot 22.00 uur. De taakverdeling hebben Laura en LauraB al een beetje doorgesproken en zal waarschijnlijk in een centraal besproken worden.

Productief dagje in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *