Samenvatting Utopia avond 7 maart

Samenvatting Utopia avond 7 maart

Ook gisteren avond is er veel gebeurd, we zullen je daarom weer even helemaal op de hoogte brengen door middel van dit bericht. Zo ben je weer volledig op de hoogte!

 • De “pact” groep van Wilco is gisteren avond veel besproken. De groep doeners tegen de niet doeners. En Joey zit tussen de niet doeners en dat vindt hij op zijn zachts niet fijn. Gisteren heeft hij een gesprek gehad met Naomi. Collie vindt het niet relaxed hoe makkelijk ik iets overneem, Wilco vindt het niet relaxed dat wat ik wil, ook gebeurt. Je moet gewoon doen waar je goed in bent, anders moet je de rest maar ondersteunen. Zo zie ik het! Naomi hoort zijn betoog aan en is het er wel mee eens. Ook snapt ze niet waarom mensen zich zo druk maken, het is allemaal overdreven drama.
 • Chris heeft de plannen van Wilco ook vernomen en krijgt uitleg door de bedenker zelf. Chris is wel voorstander en hoopt dat er per week 2 of 3 projecten gedaan worden. Hij sluit zich dus ook bij het gezelschap aan. Het volledige gesprek kun je per onderstaande video terug kijken.
 • Wilco zijn doeners groep bestaat momenteel uit 8 mensen Ivan, Nicole, Colinda, Tineke, Mark, Chris, Wilco en Laura. De rest zit er niet bij, maar kunnen er wel bij komen volgens Wilco. Maar dan moet de persoon in kwestie zich wel bewijzen. Hoe denken jullie over groepsvorming binnen Utopia? En zou de aanpak van Wilco werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 18:34

  Ik ben voor de groepsvorming, dit zou zelfs door Talpa/JdM opgepakt kunnen worden. Doegroep blijft, de rest kan naar huis. Dat maakt het voor ons volgers ook weer interessant, want feitelijk sinds “onze” Isabella de poorten uit is gegaan, is Utopia “knap” waardeloos. 🙁

  • anneke at 11:40

   Dat hetsinds IIsabella eruit is erger geworden zeg maar vanaf December
   Maar er moet geen groepjes gaan komen want dan had J de Mol beter Big Brother kunnen noemen je had toen ook de rijke en arme kant en zo hoeft het niet

 2. Yvon at 16:42

  Helemaal met Afke eens,zoals het was gaat het niet goed,dus is het tijd voor een andere aanpak en aan gezien niemand anders opstaat dan Wilco vind ik niet dat hier zo negatief over geoordeeld hoeft te worden.
  Geef het toch een kans…en oordeel toch niet zo snel…

 3. Anna at 13:32

  Ja mensen, Wilco weet het allemaal zo goed. Ieder zijn Utopia is anders. Hard werken is één ding, een prima verhouding onderling is even belangrijk en elkaar pushen ook maar op deze manier zal het niet echt gaan lukken. Het lijkt me belangrijk om in goed overleg te kijken waar ieder zijn sterke kanten zitten en niet iemand erop aankijken die minder actief is. Sommige mensen lijken erg actief maar daar komt weinig uit, wees aardig voor elkaar en help elkaar. Ga niet alleen af op wat mensen presteren.
  Een Utopia met 15 mensen: ga er maar eens in zitten, niets voor mij!!

 4. jolanda at 12:28

  Wat een kleuterklas. Jij hoor er niet bij.Wilco kost juist het meeste geld. Dakraam dat door aannemer afgemaakt is. Die heeft nog geen dubbeltje binnen gebracht.Col deed koken veel te duur en te veel.Wat breng Nicole aan inkomsten binnen niets .Mark zou de financiële op orde brengen.Ze hebben er nog nooit zo slecht voor gestaan

 5. Sonja Hiemstra at 11:49

  Om bewoners te pushen zijn wel andere methoden dan deze groepssplitsing ! Het is gewoon een rotstreek van die kabouter, Gabriella heeft ontzettend hard aan het magazine gewerkt en doet haat best met afvallen. Wilco zelf heeft het meeste geld gekost met al dat onzinnige bouwen. Hij wil gewoon Joey en Gio een hak zetten en hen op de schopstoel manipuleren…. Heer en meester van Utopia zal hij echt niet worden, hopelijk doorzien de meesten zijn plannen. Nu hij zijn vijand eruit heeft, zoekt hij mot met anderen.

 6. Marja at 11:07

  Degene die er niet bij hoort is mark. Zit of ligt de hele dag op de laptop te gluren en kan nauwelijks vertellen hoeveel ze in de plus en de min staan. Verder is het een rat die met iedereen mee kletst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *