Utopia nieuwtjes 30 maart

Utopia nieuwtjes 30 maart

Het laatste Utopia nieuws van 30 maart vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

  • Gaby vertelt aan Tineke hoe het gesprek van net gegaan is. Al snel vloeien er snel weer tranen, het is gewoon zwaar om je steeds te moeten verantwoorden. Ik voel me nu alleen en in de steek gelaten. Volgens Tineke moet er binnen een gemeenschap rekening gehouden worden met allerlei geloven.
  • Laura en Laura bespreken ook het gesprek van zojuist. Laura denkt dat het geloof is aangepraat, ze doet zich niet voor als ze daadwerkelijk is.
  • Arjuna was weer in Utopia, Gabriëlle en Joey moesten dus weer flink aan de bak! Hoeveel Gabrielle is afgevallen? 1,7 kg
  • Nog meer sportiviteit, Ferry de crossfit trainer was in Utopia.
  • Vanmorgen zijn er planten bezorgd, Chris is vanzelfsprekend erg blij. Ook kan hij een mooi gesprek met hem aanknopen, een fijn sociaal moment voor de tuinman(nen).
  • De spullen van het feestje van Naomi moeten nog opgeruimd worden, de bewoners kunnen dus weer aan de bak. Ook de rest van de loods wordt onder handen genomen. Verbazingwekkend werken alle bewoners hard mee.
  • De boodschappen zijn weer geleverd de kosten? 123,35 euro

Uiteraard voorzien we dit bericht nog van meerdere updates. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *