Bezoek voor de Utopianen

Bezoek voor de Utopianen

We snappen al waarom de bewoners zo snel gingen opruimen. De troep moest dus snel opgeruimd worden voor dit bezoek. Er zijn namelijk zojuist een aantal gasten op het Utopia terrein gearriveerd. Het gaat om mensen met een lichamelijke / geestelijke beperking. Zij hebben allerlei rommel bij elkaar verzameld voor Joey zijn schroothoop. Joey ontvangt ze dan ook hartelijk en de “troep” wordt uitgeladen. Zo komen er oude fietsen voorbij, stukken metaal en andere zaken. In ruil voor alle “troep” krijgen de gasten oud papier mee die zij weer kunnen inwisselen. Als alles in en uitgeladen is krijgen de bewoners ook nog een leuk programma voorgeschoteld. De mannen kunnen een potje voetballen met Gio, Joey en Bjorn en de vrouwen gaan lekker binnen koffie drinken. Daarna kan er nog getekend en geverfd worden en de lunch wordt verzorgd door Le Luifel (vanuit de horecakeuken). Als afsluiting zal Chris nog een rondleiding geven. Kortom het beloofd een leuke dag te worden voor deze mensen. En Joey kan binnenkort aan de slag om van oude spullen nieuwe spullen te maken!

Mochten er video(‘s) verschijnen voegen we deze in dit bericht toe.

Voetballen bezoek Utopiaenen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 13:37

    Zal wel een grote troep worden daar, die dan weer betaald afgevoerd moet worden, want zelf doen staat bij die 2 niet in het woordenboek. Overigens. Waren ze het bezoek weer eens. Vergeten en moest de troep van gisteravond nog opgeruimd worden

  2. maria at 13:30

    Petra inderdaad spoort die niet maar dat was al bekend. ..Het is mooi dat ze die spullen krijgen , kunnen ze eindelijk eens iets nuttigs doen. Voor dit soort dingen was/is utopia toch eigenlijk bedoeld? Dus een mooi plan.Maar helaas heb ik daar weer mijn bedenkingen bij aangezien Laura b er bij betrokken is. Het is nl bekend dat als zij aan iets begint het niet af maakt en snel af haakt. Meestal is het dus zo dat een ander het weer moet opknappen en afmaken. Dus ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *