Tineke dook in het bed van Wilco en Colinda

Tineke dook in het bed van Wilco en Colinda

Vannacht is er iets bijzonders gebeurd na het feest van Naomi. Dat blijkt uit het korte gesprekje wat Colinda heeft gehad met de twee Laura’s. En het is een verontrustend iets althans voor Colinda dan. Ze vertelt aan de Laura’s dat Tineke in hun bed is gaan liggen zonder Wilco erbij. Dit is de tweede keer al! Rot op zegt Laura verontwaardigd. Dus ik loop naar haar toe en ik zei wat doe jij nou vertelt Colinda verder. Ja is lekker warm antwoordde ze. Waarop ik zei mijn nest uit! Ben je gek of zo?! Heb je dat echt gezegd vraagt LauraB met een lachje. Ja antwoordt Colinda, dat is toch raar?! Waarom zou ze dat doen vraagt LauraB zich oprecht af. Ik weet het niet gaat Colinda verder, ik dacht eerst dat Wil een grapje maakte. Colinda besluit dan ook om wat later haar mede bewoner aan te spreken. Maar Tineke lijkt niet blij met wat ze hoort, ze voelt zich beledigd. Als excuus zegt ze dat er wel meer in dat bed is gebeurd. En begint daarna gelijk over andere zaken te spreken. Kortom ze komen er niet echt uit met elkaar. Als het nog een keer gebeurd besluit Colinda drastische stappen te ondernemen, een emmer water moet voldoende zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 04:30

    Hahahaha David ik kom niet meer bij! Ik weet ook nog wel wat; Tien ga eens koken en mik een kilo madame Jeanet pepers door het eten heen. Wel eerst alle frisdrank verstoppen en de waterkraan onklaar maken.

  2. David Brigham at 12:24

    Tineke is zeker stemmen aan het verzamelen. 😉 Doe er nog maar een schepje bovenop, 10! Verpats stiekem al dat oud ijzer van Joey (vroeg in de ochtend laten ophalen door een ijzerboer). Smeer stroop op het roddelbankje. Leg een ring van koeienvlaaien om de ingang van de gym. Enz enz. Wordt het toch nog gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *