De Laura’s in gesprek met Gaby over Pasen

De Laura’s in gesprek met Gaby over Pasen

De Laura’s besluiten na vanmorgen zich wat te verdiepen in Pasen. De twee denken dat er iets niet klopt en pakken de laptop erbij. Er klopt echt geen snars van wat Gaby heeft gezegd over Pasen en Goede Vrijdag, aldus LauraB. De twee kijken nog even verder en zijn er steeds meer van overtuigd dat het verhaal van Gaby niet klopt. Wanneer Gaby de vide op komt zegt LauraB dat er iets niet klopt. Het maakt mij niet uit hoor meis zegt LauraB tegen Gaby. Maar als je het zelf niet goed weet sta je echt voor paal hoor. Echt! Gaby laat het er niet bij zitten en zegt dat ze alles goed heeft uitgelegd. Ze heeft er een heel verhaal om vertelt toen der tijd in het centraal. Wellicht hebben jullie wat dingen door elkaar gehaald of heb ik me versproken. Wat blijkt? Ze heeft niet dag voor dag omschreven wat er allemaal gebeurd met Pasen. Maar beloofd het allemaal nog eens goed uit te leggen.

Daarna gaat Gaby naar buiten en blijven de dames achter. Er klopt toch helemaal geen snars van. Dan ben je hier om je geloof uit te dragen en dan weet je niet waar het over gaat. Dan kan ik dat toch gewoon zeggen. Ik hoop dat ik ze aan het denken heb gezegd zegt LauraB tegen haar naamgenoot. Maar ook Gaby kletst nog even na met Tineke. Daar vertelt ze dat de  Laura’s aan haar verhaal twijfelen maar ze zeker is dat ze alles goed heeft uitgelegd. En daar baalt Gaby van.

Gaby regelt uitleg

En dat Gaby haar belofte waar maakt is één ding wat zeker is. Samen met Tineke belt ze naar een gelovige met de vraag of hij het op een luchtige manier allemaal nog eens uit wil leggen. De gelovige antwoordt dat wellicht te willen doen maar wil alles nog eens op de mail zetten. Via de mail laat hij het definitieve antwoord weten maar neemt de uitnodiging serieus. Tineke en Gaby stellen een mailtje op, en proberen dat de beste man 5 april langs kan komen. Wat er dus uit zal komen is nog even afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Ina at 14:03

  Beste mensen. Neem de moeite om op internet te kijken!!!
  Witte donderdag
  Goede vrijdag
  Stille zaterdag
  Pasen
  Heb je verder niemand nodig.

  • Wigro at 21:49

   Precies, Gaby zegt wel dat de Heer alles voor haar is, maar ze heeft nou niet bepaald de moeite genomen om zich werkelijk in Zijn offer te verdiepen.
   Eerst zegt ze dat hij 3 dagen voor Goede Vrijdag is gestorven en op Goede Vrijdag is opgestaan.
   Als ze dan vervolgens op eerste Paasdag de inzameling voor oude spullen willen houden, staat ze weer op haar achterste benen en zegt dat Jezus op eerste Paasdag is gestorven en tweede Paasdag is opgestaan.
   Kom op zeg, iemand die werkelijk in Jezus gelooft, die weet zulke dingen.
   Ze roept maar wat.
   Om kromme tenen van te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *