Kijkcijfers Utopia 2015

Kijkcijfers Utopia 2015

Utopia is inmiddels langer dan één jaar op de televisie te zien, maar hoe zit het nou met de kijkcijfers van het realityprogramma? We hebben de gegevens van vorige week eens bekeken. Mogelijk gemaakt door kijkonderzoek.nl. Het bedrijf dat de kijkcijfers registreert en deze worden vervolgens publiekelijk op hun website gezet zodat iedereen ze op kan vragen. Even alle gegevens op een rijtje:

Kijkcijfers Utopia 2015 week 13 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 23 maart:  691.000
 • Dinsdag 24 maart:  690.000
 • Woensdat 25 maart: 698.000
 • Donderdag 26 maart: 764.000
 • Vrijdag 27 maart:  585.000

De aantallen zijn uiteraard minder dan toen Utopia net van start ging. Maar het programma blijkt nog steeds goed bekeken!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  • anneke g at 14:48

   Misschien met de herhaling van s’nachts en de volgende dag en op het einde heb je nog de week overzicht dan kom je net op 1 miljoen denk ik

 1. Linda at 18:35

  er kijken nog veels te veel mensen naar deze giga onzin.. Utopia wordt niet beter .. Nee Utopia wordt steeds slechter. in het begin was het heel erg leuk maar nou er zulke vreemde vogels erin zitten is het alleen nog maar jaloezie en afgunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *