De ladies night van Laura en Laura

De ladies night van Laura en Laura

De Laura’s trekken zich terug in de B&B, die ze de afgelopen uurtjes even flink onder handen hebben genomen. De dames besluiten een ladies night te houden. Compleet met toastjes, brie, chips, chocolaatjes, winegums en witte wijn. Ondanks dat LauraB zichzelf de afgelopen dagen aan een streng regime had onderworpen om af te vallen, besluit ze vanavond om te dopen tot zondag smokkeldag. De dames gaan lekker op bed liggen en genieten van de lekkernijen. Al snel voegt Gabriëlle zich bij het groepje en wat later komt Mark er ook gezellig bij zitten. Er wordt van alles besproken zoals het centraal van vanavond. Laura en Laura hadden het met Gio te doen. Maar ook de binnenkomst van Gaby wordt besproken en hoe kan het ook anders praten over stemmen volgt al snel. Zo denkt Laura dat Bjorn mogelijk op de schopstoel komt en wordt er gespeculeerd op wie Tineke zou stemmen. Laura denkt dat ze voor Joey gaat. Ook Gabriëlle laat weten op wie ze gaat, dat wordt waarschijnlijk Tineke. LauraB geeft wat minder prijs maar laat wel blijken de stemmen te verdelen. Daarna komt de liefde nog aan bod en beloofd het een gezellige avond en nacht te worden in de B&B. De twee Laura’s zullen er waarschijnlijk zelfs slapen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 10:47

    Ja ja , ze mogen zichzelf alles veroorloven,,let op…….binnen de korste keren willen er wel meer mensen in de b&b slapen, wedden dat dat niet mag van Laura???????????

  2. Sonja Hiemstra at 23:19

    Een ladiesnight met zijn tweeën geeft aan wat een groepsgevoel er totaal ontbreekt !
    Deze Laura’s hebben nu buikpijn van alles wat ze tot zich genomen hebben, eigen schuld dikke bult….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *