Bjorn spreekt met Wilco over het stemmen

Bjorn spreekt met Wilco over het stemmen

Eerder schreven we al dat Ivan Bjorn waarschuwde dat Wilco mogelijk op hem zou stemmen en het misschien verstandig zou zijn om het gesprek aan te gaan. Bjorn dacht eerst dat het wel mee zou vallen maar als hij vraagt aan Wilco waar hij zijn stemmen op baseert zegt hij het volgende. Kijk, dat missertje vond ik helemaal niet erg begint Wilco. Maar het ging mij er om dat je de schuld van je af schoof. Bjorn bestelde een aantal weken geleden zonder het met de rest van de groep te overleggen voor ruim € 170,- aan visitekaartjes. En dat schoot Wilco in het verkeerde keelgat. Bjorn hoort het verhaal aan en geeft weerwoord. Op dat moment voelde ik de hete adem van de groep in mijn nek. Want er moest flink gewerkt worden voor de markt. Een kat in het nauw maakt rare sprongen voegt hij eraan toe. Wilco antwoordt met verheffende stem ja, dat is het hele probleem. Je had ook een andere sprong kunnen maken. Waarom zei je niet gewoon: sorry, ik heb een fout gemaakt. Je reageerde toen eigenlijk net als nu. Jouw minpunt is altijd maar die “maar”. Je hebt altijd een excuus paraat. Geef het gewoon toe. Maar dat je naar mij toegekomen bent vind ik wel sterk van je! Dit heb ik nog niet veel van je gezien, op deze manier leren we van elkaar. Bjorn kan zich op dat puntje wel vinden. Ik moet ook nog een hoop leren antwoordt hij. Ik leg de druk voor mezelf heel erg hoog. Ik ben perfectionistisch en ben bang om te falen, daar werk ik nu erg hard aan. Maar wat Wilco nou daadwerkelijk gaat doen is nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Sonja Hiemstra at 23:22

  Wilco wil iedereen afrekenen op foutjes, alsof hijzelf nooit in de fout gaat….. Misselijk gewoon als hij drie stemmen op Mark of Bjorn zet, ik geef hem daarom mijn stem !

  • Mjo at 06:43

   Juist @Sonja. Helemaal met je eens. Ook wat je zegt over het geven van je stem.

   Iedereen maakt fouten, behalve mijnheer Wilco het opperhoofd want die is perfect. Dacht het toch niet. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *