Slecht nieuws voor Gabriëlle

Slecht nieuws voor Gabriëlle

Slecht nieuws voor Gabriëlle! We zijn gewend dat op maandag Arjuna altijd langs komt voor het weegmoment van Gabriëlle. Maar vandaag zal dat niet zo zijn, de bekende personal trainer is namelijk ziek. Vandaag zal Gabriëlle het dus alleen moeten doen, nou ja alleen… Joey is er natuurlijk ook nog! Daarom stapt ze vandaag maar op de minder betrouwbare weegschaal. En wat geeft die aan? Hetzelfde gewicht als vorige week. Al is het niet helemaal zeker omdat deze weegschaal niet zo nauwkeurig is als de weegschaal van Arjuna. Maar Gabriëlle is waarschijnlijk dus niet aangekomen! Na het weegmoment duikt het duo de gym in om sportief bezig te zijn.

Wat gebeurd er nog meer?

  • De koeien en kippen zijn weer verzorgd door Wilco. Klaver vond het ook nog even leuk om het kippenhok door te lopen en werd niet veel later door Wilco naar buiten begeleid.
  • Colinda is naar de brievenbus geweest en er is weer post voor de bewoners. Dit keer zijn Laura en Joey de gelukkigen! We zullen er spoedig een nieuwsbericht over plaatsen.
  • Er wordt weer hard gewerkt aan de bouw van het cordwood huis. Bjorn, Wilco, Nicole, Mark en Gaby werken eraan.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 13:48

    [[U spreekt met de grammaticapolitie. Er gebeurt in de tegenwoordige tijd iets anders dan wat er is gebeurd in de voltooide tijd.]]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *