Wat vond Tineke van Utopia?

Wat vond Tineke van Utopia?

Voordat Tineke gisteren Utopia definitief verliet heeft ze nog een interview ondergaan. Wat vond ze van Utopia? We omschrijven het hier voor je!

Hoe ik me voel? Ik ben zo blij zegt Tineke enthousiast. Ik heb twee maanden in Utopia geleefd en twee maanden gelachen maar ook veel gehuild. De leuke dingen die ik meegemaakt heb is bijvoorbeeld het modderbad. Maar ook dat de bewoners ondanks haar klagen haar gemak probeerde te stellen. Ik ga Colinda het meeste missen, het is een vreemd mens maar wel een top wijf! Ik hou van haar! Het is voor buitenstaanders heel moeilijk uit te leggen dat het heel anders is binnen. Als je kijkt en uiteindelijk Utopia binnen gaat is dat een totaal andere wereld. Vijftien mensen met vijftien verschillende karakters. Van sommige ben ik gaan houden en van sommige niet, dat zeg ik heel eerlijk. Ik heb een vreugde sprongetje gemaakt toen ik weg mocht, en ook dat de anderen het liedje zongen over mijn plumeau dat gaf wel een kick. Ik ga de zomer te gemoed en naar mijn kleindochter in Curaçao. Ik bedank de Utopianen dat ze mij deze kans geven.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *