Bas wil Utopia veranderen

Bas wil Utopia veranderen

Bas en Ivan waren vanmorgen alweer vroeg op, tijd om de koeien te verzorgen! Tijdens de verzorging hadden de twee een gesprek over een rechtssysteem. in Utopia.

Bas vertelt namelijk dat hij verandering in Utopia wil brengen en hij denkt dat te kunnen behalen met communisme. Communisme? Gisteren zat je met dictatorschap en nu met communisme en kapitalisme. Misschien moeten we een keer iets proberen wat nog niet geprobeerd is antwoordt Ivan. Weet je wat nog nooit gedaan is in de buitenwereld? Communisme en kapitalisme aldus Bas. Ivan is echter niet enthousiast en vindt dat bas eerst met een plan moet komen. Bas gaat er waarschijnlijk wel mee aan de slag want hij geeft toe gek te worden van mensen die heel de dag niets doen. Hij is dan ook benieuwd hoe Ivan daarmee omgaat. Wees gewoon een voorbeeld aldus Ivan. Zal Bas binnenkort met grootse plannen komen om Utopia te veranderen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harry at 14:15

    Bas wil gewoon de macht grijpen in Utopia. Hij zal en moet op welke manier dan ook de baas worden. Zijn gedrag lijkt op dat van de dictators uit de oude DDR !!Dit heeft niet meer met Utopia te maken. Hoe eerder Bas uit Utopia verwijderd wordt hoe beter. Hij probeert iedereen te manipuleren / chanteren. Bas moet gewoon direct verwijderd worden. Hij maakt Utopia willens en weten kapot !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *